Те са ужасни към работниците ни. Миналата година имахме търговски

...
Те са ужасни към работниците ни. Миналата година имахме търговски
Коментари Харесай

След Срещата В София: Доналд Тръмп Изля Гнева Си Върху Европа!

Те са ужасни към служащите ни. Миналата година имахме търговски недостиг от 150 милиарда $ с Европейския съюз. Познавам Жан-Клод Юнкер и Доналд добре и ги одобрявам, само че те са доста твърди ", сподели Тръмп пред кореспонденти по време на среща с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от международните организации и БНР.

Тръмп посочи още, че европейските търговски мита вършат на практика невероятно внасянето на коли от Съединените щати, до момента в който немски коли се продават в Америка без търговски бариери.

Доналд Тръмп изрази подозрение, че може да има съглашение с Китай по отношение на търговията в миг, в който във Вашингтон се организират диалози, отдадени на комерсиалните връзки, на американски представители с китайска делегация, ръководена от китайския вицепремиер Лю Хъ.

" Склонен съм да се колебая ".

По-късно през днешния ден Тръмп ще има среща с Лю Хъ. Тя ще се организира преди влизането на 22 май на ограничения от страна на Вашингтон против Пекин поради неговата " нечестна комерсиална политика ". Тръмп не престава да подлага на критика нелоялните, по думите му, търговски практики на Китай.

" Китай бе прекомерно капризен, Европейски Съюз беше прекомерно капризен ", сподели през днешния ден американският президент.

Така той заключи позицията на Съединени американски щати, които считат, че Китай и Европейски Съюз са се възползвали прекомерно доста от огромното отваряне на американския пазар.

Лидерите на Европейски Съюз приканиха през вчерашния ден от София американския президент Доналд Тръмп да престане да ги заплашва с мита върху стоманата и алуминия, като показаха, че са подготвени за договаряния по въпросите на търговията, само че не под " дулото на револвера ", т.е. под напън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР