Те са страхотни любовници, но дългосрочната връзка с тях не

...
Те са страхотни любовници, но дългосрочната връзка с тях не
Коментари Харесай

Тези зодии са добри в леглото, но лоши във връзките.

Те са страхотни любовници, само че дълготрайната връзка с тях не е елементарно тестване... Това не е мнение единствено на астролози.
Овен
 Промените въздействат друго на зодиите – ето по какъв начин Промените въздействат друго на зодиите – ето по какъв начин
Всеки човек реагира по друг метод на промени, премеждия и компликации в живота. Някой вижда вероятности в това, до момента в който различен го приема...
Като знак на огнената буря, Овенът е необикновено буен в леглото и интимността с него ще се помни доста дълго - несъмнено, като най-хубавото прекарване в леглото, което сте имали. Но след идеалната нощ, по време на която всичките ви сетива безспорно ще пърхат от наслаждение, представителите на този знак постоянно сами предизвикат неприятни обстановки. Например, те не ви се обаждат, не помнят за срещата или най-лошото от всичко - стартират да се отдалечават без основателна причина.
Не забравяйте, че Овенът има вяра в изключителната си праведност и, поради неговия голям нарцисизъм, справедливо се счита за самохвалкото на зодиака. Имате ли потребност от това в допълнение към положителното полово прекарване? Сами си решавате.
Скорпион
Тук ще споменем един добре прочут факт: Скорпионите са фантастични любовници, само че са прекомерно нарцистични. Като предписание те се пробват да угодят единствено на себе си, пренебрегвайки потребностите на колегата си. АКо сте били със Скорпион, няма по какъв начин да не сте го установили.
За да реализират цялостно задоволство, Скорпионите ще опитат всичко, което им прави работа, и нищо няма да може да ги спре. Ето за какво в една връзка сътрудниците на такива персони се усещат забравени и второстепенни.
 Трудно е да им се угоди: дамите от тези зодии са прекомерно взискателни Трудно е да им се угоди: дамите от тези зодии са прекомерно взискателни
Има пет знака от зодиака, с които мъжете мъчно се оправят и чиито упования са прекомерно комплицирани за угаждане. Риби Те са най-т...
Близнаци
Не се колебайте, в леглото Близнаците ще ви доставят същинско наслаждение, само че отвън спалнята нещата ще бъдат напълно разнообразни. Представителите на този зодиакален знак постоянно изпитват потребност да сменят колегата си, заменяйки го с „ по-добър “.
Ако те непрекъснато търсят дефекти във вас и се пробват да ги поправят, връзките с тях могат да станат напрегнати и даже бурни.
Имайки поради казаното нагоре, може да пропуснете неприятните обстановки, заобикаляйки контакт с тези зодии. Разбира се, всяко предписание си има изключения. Ако решите да експериментирате, въоръжете се с доста нерви и непукизъм. Добра тактика е да реагирате огледално на сътрудник от тези зодии. Така сами ще видят със личните си очи какви са с половинките си и какъв брой е мъчно да си в интимни връзки с тях.
Факт е, обаче, че в живота има и сполучливи двойки с изброените нагоре зодиакални знаци.
 Зодията издава отрицателните черти в характера Зодията издава отрицателните черти в характера
Всеки човек има тресчици за дялане и има черти в характера, които може да не ви подхожда. До каква степен обаче, те зависят от зодията? Хар...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР