Те са сред Вас и близо до Вас. Искат Вашето

...
Те са сред Вас и близо до Вас. Искат Вашето
Коментари Харесай

Избери твоя кандидат от листата на Продължаваме промяната-Демократична България! /част втора/

Те са измежду Вас и покрай Вас. Искат Вашето доверие, с цел да защитят гласа Ви там, където се дефинират съдбините на България. Там, откъдето би трябвало да тръгне смяната за по-добър живот на всички българи и бъдещи генерации. Те са претендентите от листата на " Продължаваме промяната - Демократична България за област Благоевград. Намери своя претендент. Има кой!
Днес представяме втората част от листата на коалиция " Продължаваме промяната- Демократична България "

Методи Байкушев- преференция 121

Методи Байкушев е юрист, учител и цивилен деятел.
Преди да стане претендент, в продължение на повече от 10 години е ръководещ съучастник и началник на отдел „ Разрешаване на разногласия в Адвокатско сдружение „ Димитров, Петров и Ко. “. Има над 16 години адвокатски опит, като е съветвал и представлявал едни от най-големите световни и български компании. През 2017 – 2018 година преподава Бизнес право в Американския университет в България. В интервала 2017 – 2020 година е общоприет секретар на Националния комитет на Международната комерсиална камара (ICC NC Bulgaria), където дава отговор за връзката с Международния трибунал при ICC и е член на комисията, която номинира арбитри по висящи арбитражни каузи. Учредител на гражданско съдружие „ България без пушек “ и на гражданска самодейност „ ЗаБлагоевград “.

Димитър Парасков- преференция 112

Димитър Парасков е в гр. Гоце Делчев, като и досега работи и живее там.
Завършил е приблизително особено обучение в НПГ “Димитър Талев ”, компетентност “Изобразително изкуство ”.
В момента работи във финансова институция в областта на домашното кредититюране, на позиция “Регионален Мениджър ”.
Семеен, с едно дете.

Сейди Абдишев-преференция 113

Сейди Абдишев е роден през 1993 година в с. Сатовча. През 2016 година приключва висшето си обучение в Американския Университет в България със компетентност „ Бизнес администрация “ и втори бакалавър със компетентност „ Политически науки и интернационалните връзки “. Придобива магистърска степен по финанси от The University of Warwick във Англия през 2018 година, след което се завръща в България. Говори свободно британски език и владее добре френски език. Към сегашния миг работи като старши финансов аналитик в една от водещите интернационалните софтуерни компании. „ Реших да се причисля към “Продължаваме Промяната ”, тъй като имам вяра, че човек би трябвало да въплъщава смяната, която желае да види в света. “

Николай Куколев- преференция 114

Николай Куколев е роден е през 1967 година в Благоевград. Семеен, с две деца.
Има висше обучение по история и български език от Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград и магистратура по стопанска система от същия университет. Бил е два мандата общински консултант (1991-1999 г.) и Зам. регионален шеф на област Благоевград в интервала (1999-2001 г.). Участвал е в основаването на първия проект за районно развиване на област Благоевград.
Работил е като чиновник в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград, в застрахователния бранш, а от 2005 година е преподавател по история и по гражданско обучение в Благоевград.

Иван Сакарев- преференция 115

Иван Сакарев, роден през 1986г в гр. Добринище, община Банско. Завършил Югозападния университет в Благоевград със компетентност “Право ”. Вярва, че правосъдната промяна е най-важният детайл за това България да се трансформира в една развита европейска страна. Семеен.

Спас Митев- преференция 116

Спас Митев е инженер, трето потомство строител и архитект. Завършил е строително инженерство в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Има дълъг опит като архитект и строител на здания и уреди.
Като претендент на обединението ще работи интензивно за решаването на казуса с трасето на автомагистрала “Струма ” през Кресненското дефиле. Борбата му е да се отбрани биоразнообразието и да се направи функционален и добре изглеждащ път, който би развил локалната стопанска система.

Любомир Костов-преференция 117

„ Искам България да стане една същинска европейска страна. Обиколил съм много западни страни, видял съм по какъв начин се живее и по какъв начин се работи там и не мога да се примиря с обстоятелството, че нашата страна към момента изостава толкоз доста. Искам да оказа помощ на “Продължаваме Промяната ” да довършат започнатото, тъй като пропитата от корупция татковина не им даде късмет. “
Любомир Костов е приключил е УНСС и МИО с няколко специалности – Управление на интернационалните планове, ИТ, Автоматика и ИТ, Индустриален бизнес и предприемачество. Инженерингов управител и съосновател на българска инженеринова компания занимаваща се с цифровизация, планиране и въвеждане в употреба на системи за автоматизирано ръководство на сложни индустриални производства. (трудов стаж 10 години).

Адем Зейнев -преференция 118

Адем е роден на 12. 02. 1970 година в с. Абланица, община Хаджидимово, област Благоевград.
Магистър по математика и осведомителни технологии и лекар по математика. Старши преподавател по математика, информатика и осведомителни технологии в СУ „ Св. Паисий Хилендарски “ с. Абланица. Преподавател в Телерик академия по цифрови науки и уеб програмиране и по киберсигурност в Cyber 360 Academy. Член на Българската асоциация по киберсигурност – БАКС. Женен, с две деца.

Захари Витанов- преференция 119

Захари Витанов е компютърен инженер с дълготраен професионален опит в областта на технологиите. Работи сполучливо в новаторска българска ИТ компания.

Роден е и живее в гр. Добринище. Има голям брой професионални достижения в региона на осведомителните технологии и спорта.

Благодарение на опита му с технологиите, последните години се е отдал на това, да откри решения на проблемите в родното си място и района, като този с мръсния въздух, това по какъв начин да създадем и да употребяваме по-евтина и чиста сила и да опазваме околната среда в района.

Андрей Врабчев- преференция 120


Андрей Врабчев е роден през 1977. година в България. Завършил е НХА със компетентност “Скулптура ” и Военната академия Г. Раковски със компетентност “Национална и интернационална сигурност и защита ”. Дипломната му работа преглежда културата като аспект на националната сигурност. В тази сфера ползите му са фокусирани върху възвръщането на лидерската позиция на България на Балканите и респективно увеличение на въздействието й в Европейски Съюз и НАТО.

Женен, с три деца.

Врабчев е от създателите на клуба за македоно-българско другарство, който вижда разрешаването на разногласията посредством доближаване опознаване и общо настояще в границите на Европа и НАТО, а не посредством спор сред. Последната и непокътната плоча на Мара Бунева в Скопие е по негова и на БККС самодейност и е проектирана направена и инсталирана от него самия. Както и плочата на полк. Каварналиев в Дойран на мястото на по това време разрушеният войнишки монумент.
Като създател Врабчев е прочут като създател на поредност от арт акции в градска среда, които провокираха публичното внимание: Кухият говорещ монумент на Бойко Борисов- “ ”Паметник от Бъдещето ”, “Кървава баня 09. 09. 1944 ” -оцветено в алено езеро в София и “Мумията в нас ” 3 метрова статуя на мумия сложена на мястото на мавзолеят на Георги Димитров.

Той дружно с други жители от Благоевград сътвориха една от самодейностите за възобновяване на паметника на незнайния въстаник в Благоевград.


Христо Петров- преференция 122 – 01 МИР Благоевград преференция 101 – 25 МИР София


Христо Петров е лидер на листата с претенденти за народни представители на коалиция “Продължаваме смяната – Демократична България ” в 25 МИР – София.

В края на 2021 година взема решение да отдаде времето и напъните си за възстановяване на живота на деца, настанени в обществени институции. Използва известността си от обществената сфера, с цел да основава непосредствени контакти с тези деца из цяла България – беседва непосредствено с тях и поставя старания да им помогне за акомодацията им в обществото. Осигурява учители по български и британски език в няколко дома, провежда културни мероприятия и визити, както и екскурзии и лагери за децата. Финансира цялата активност със лични пари.

Песните, които основава, са едни от най-слушаните и обичани в България към този момент повече от двайсет години. С група “ЪПСУРТ ” има над 2000 концерта в страната и в чужбина. През 2019 година издава първия си независим албум “Неправилен рап ”, който се трансформира в най-продавания албум на годината.

Съсобственик е и на най-голямата българска цифрова платформа за хип-хоп и поп музика “FACING THE SUN ”

Роден е на 19 декември 1979 година в София. Живее първите двайсет години от живота си на ул. “Позитано ” в София, а по-късно – в кварталите “Надежда ” и “Лозенец ”. Завършил е Националната гимназия за антични езици и култури “Константин – Кирил Философ ” с профил “История ”. Има три дъщери – Аделина, Лора и Юлия.

Предизборна обява! Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР