Те са сред нас:Веднъж бяхме на плажа с приятели и

...
Те са сред нас:Веднъж бяхме на плажа с приятели и
Коментари Харесай

Всичко е ясно: Вие сте идиот

 глупак

Те са измежду нас:

Веднъж бяхме на плажа с другари и един сподели:

– Вижте, мъртва птица!

Един вид погледна към небето и попита:

– Къде?

***

Братовчедка ми си купи специфичен инструмент за разсичане на защитния колан при положение, че стане повреда с колата и коланът не може да се махне. Тя държи това приспособление в багажника на колата си.

***

Не получих багажа си на летището и отидох при отдела за изгубен багаж. Служителката, която работеше там, приветливо ми се усмихна и ми сподели да не се безпокоя – тя има огромен опит и казусът бързо ще бъде решен.

– Като за начало, кажете ми – попита ме служителката – вашият аероплан към този момент кацна ли?

***

Когато работех в пицария, имаше един клиент, който си поръча пица. Пицарят го попита на какъв брой да я нареже: на 4 или на 6 части. Господинът намерения и отвърна:

– Разрежете я на 4 елементи, не съм толкоз гладен, че да изям 6 елементи.

***

На научна конференция трябвало да участва прочут психиатър. Там била и заместник-губернатора на дадения район. Тя решила да зададе на доктора въпрос:

– Кажете, докторе – стартира дамата, – има ли елементарен метод да разпознаваем естествения човек от идиота.

– Няма нищо просто – отвърнал психиатърът, – само че може да се зададе на човек простоват въпрос. Ако той се затруднява да отговори, то обстановката е ясна.

– Какъв въпрос?

– Например този. Капитан Кук е направил три околосветски пътешествия и по време на едно от тях починал. По време на кое тъкмо?

– О, докторе, не може ли да зададете някакъв различен въпрос? Не съм мощна в историята – смутила се дамата.

***

Един човек си купил нов хадилник и поставил остарелия пред вратата на дома си с надпис: „ Ако ви е необходим ледник, вземете го гратис “. Три дни хладилникът стоял пред вратата. На четвъртия ден на индивида му писнало и сменил табелката върху хладилника. Този път написал „ Продава се ледник, цена 50 евро “. На утрото хладилника го нямало.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР