Те са родени в ленена риза и дори със златна

...
Те са родени в ленена риза и дори със златна
Коментари Харесай

Защо Скорпионите по рождение са получили повече от другите

Те са родени в ленена риза и даже със златна лъжица в устата. Кои са тези любимци на Вселената и за какво се нуждаят от такива преимущества?

И това са Скорпионите – те се появяват на бял свят с значима задача, по тази причина звездите ги обсипват с повече дарове от останалите. Но на който е обещано повече, носи и по-голяма отговорност  – Скорпионите би трябвало да се опитат да запазят всичко, с което природата ги е дарила.

Дар 1 – Проницателност

Поглеждат индивида и схващат съвсем всичко за него. Как го вършат Скорпионите? Скорпионите могат да благодарят на Плутон. Небесният настойник го надарил с невероятна вътрешен глас.

Но този подарък е елементарен за „ изгаряне “ и в случай че Скорпионите го употребяват за егоистични цели, те бързо ще останат без качествата си. А в случай че се възгордеят и стартират да се хвалят с проницателността си, тогава светът ще ги накаже за тяхната надменност по някакъв изискан метод.

Дар 2 – Убедителност

Скорпионите със своята меродавност са в положение да вдъхнат живот на всяка мисъл. Но в случай че злоупотребят с този си гений, скоро ще получат „ отговора “ – както се споделя, за всеки хипнотизатор има различен хипнотизатор.

За да не загубите този подарък, би трябвало да го употребявате за положително – да вземем за пример, можете да да станете лечители на човешките души. Или да навлезете в неподходящи зони и да внушите положителни мисли на всички неприятни персони – внезапно разбойниците мигновено ще се трансфорат в алтруистични ангели.

Дар 3 – Артистизъм

Способността да се трансформираш – подарък или проклинание? Скорпионите постоянно са наричани ​​хамелеони. Ето честната ми дума, Скорпионите не се преструват и не играят за себе си, те са за идеята и общото богатство. Да, те знаят по какъв начин да намерят общ език с всеки и този подарък се демонстрира най-добре, когато водната зодия са в ролята на договарящи – доста скъпа и рядка компетентност.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР