Те са решили да закупят правата за нея и да

...
Те са решили да закупят правата за нея и да
Коментари Харесай

Семейство събира пари, за да премахне песента Last Christmas

Те са решили да закупят правата за нея и да я смъкват от всички стрийминг платформи

Двойка от Швеция дотам намразила рождественската песенLast Christmas на група Wham!, че решила да закупи правата за нея и да я смъкна от всички стрийминг платформи, оповестява New York Post, съобщи.

50-годишният Томас Мацети и 33-годишната му брачна половинка Хана са събрали за задачата над 62 000 $, като желанието им е, откакто прочистят ефира от противното им парче, да заровят записа майка на финския полигон за нуклеарни боклуци.

Хана споделя, че ненавистта ѝ към тази мелодия от 1984-та се родила преди 13 години, когато работела в кафене в Оксфорд. В празничните дни Last Christmas звучала в заведението повече от 100 пъти дневно. Семейството декларира, че не изпитва злост към самата група Wham! от 80-те години на предишния век, зад която са стоели музикантите Джордж Майкъл и Андрю Риджли, а единствено към въпросната преекспонирана коледна ария. „ Просто я въртят по 5000 пъти дневно и почувствахме, че би трябвало да създадем нещо в поддръжка на тези, които страдат като нас “, изясняват съпрузите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР