Те са продали милиони албуми и имат тълпи от обожаващи

...
Те са продали милиони албуми и имат тълпи от обожаващи
Коментари Харесай

Всички хора мразят тези звезди от музикалния бизнес

Те са продали милиони албуми и имат тълпи от обожаващи ги почитатели, само че... имат и своите недоброжелатели, и то с съображение. Защото някои от тези звездни музиканти са просто нетърпими!
Кание Уест
Ех, Кание, Кание, Кание... Някой на планетата има ли по-голямо его? Имаше скандал с Тейлър Суифт на „ Грами “-тата, а също е прочут с предлагането към прочут музикален критик да се самоубие. Всеки път, когато отвори уста, той основава заглавия в таблоидите.
Аксел Роуз
Фронтменът на „ Guns N `Roses ” е прочут с предизвикателното си държание в студиото, перфекционизма и избухливия си манталитет. Може би за това му трябваха 10 години и над 13 милиона $ за основаването на албума „ Chinese Democracy ”.
Кортни Лав
Тя е известна най-много с това, че беше омъжена за Кърт Кобейн, макар че е одобрен музикант (солист на групата ”Хоул ”) и актриста. Въпреки това е може би най-мразената жена на гръндж музикалната сцена. Пристрастена към опиатите и алкохола, тя имаше непрестанни кавги с щерка си Франсис Бийн Кобейн, която се избяга от майка си на 17-годишна възраст.
 Холивудска актриса си смени пола Холивудска актриса си смени пола
Кaнaдcкaтa aктриca Eлън Пeйдж oбяви, чe e cмeнилa пoлoвaтa cи идeнтичнocт. " Здрaвeйтe, приятeли, иcкaм дa cпoдeля, чe cъм трaнcceкcуaл...
Джъстин Бийбър
Той твърди, че е разкрил Исус, само че наскоро заплати санкция за нелегално владеене на маймуна, която е купил на черния пазар. О, и приказва се, че има усложнения да започва шоутата си в точния момент.
Еминем
В началото на кариерата си рапърът Еминем беше считан за дръзновен и просто нечестен. Сега обаче той наподобява се е трансформирал в подигравка на себе си, спорейки безсмислено с други музиканти. Използването на хомофобски ругатни и обиди към доста хора в последния му албем го карат да наподобява меко казано неузрял., Espresso Communication

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР