Те са подходящи не само за гейминг, но и за

...
Те са подходящи не само за гейминг, но и за
Коментари Харесай

Genesis Thor 660 - нова версия с кафяви суичове

Те са подобаващи освен за гейминг, само че и за работа

Отзивчивите Gateron Brown суичове имат живот до 50 милиона клика
(снимка: Genesis)

Нова версия на компактната механична клавиатура Thor 660 се предлага и с кафяви суичове, подобаващи освен за игри, само че и за работа, оповестиха от полския бранд за гейминг външна страна Genesis.  

Важна характерност на модела е опцията за връзка с до три устройства по едно и също време. Клавиатурата може да бъде обвързвана посредством USB или безжично през Bluetooth. Това разрешава комфортна и лесна работа с преносими компютри, смарт телефони и компютри, както и незабавно превключване сред обвързваните устройства.

Също като предходния модел с Gateron Red суичове, Thor 660 Gateron Brown идва в стилен 60% размер с 61 клавиша и не заема доста място на бюрото. Клавиатурата може да работи и в режим на батерия (3000 mAh), което отстрани нуждата от полагане на кабели.

Thor 660 Gateron Brown идва в стилен 60% размер с 61 клавиша
(снимка: Genesis)

Свръхбързото време за реакция на суичовете обезпечава висока продуктивност при игри и живот до 50 милиона клика при мощ на задействане от 55 г и точка на активация от 2 мм. Новите суичове се характеризират и с по-отчетлив клик, което е изключително значимо освен за игри, само че и за писане.

Обновената версия с Gateron Brown суичове се предлага на цена от към 150 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР