Те са! - под това име Наталия Гуркова започва да

...
Те са! - под това име Наталия Гуркова започва да
Коментари Харесай

Наталия Гуркова превъзмогна личната си трагедия и поставя ново начало като водеща

" Те са! " - под това име Наталия Гуркова стартира да снима документална поредност от изявленията, на които ще е водещ и създател дружно с режисьора Стилиян Иванов.

Всяка седмица в 24 минути Мис България 1998 ще показва знакова за България и света персона или тематика. Същевременно ще търси от събеседниците си и отговори на безконечните въпроси - какъв брой коства триумфът, какво е любовта, за какво изневеряваме, цената на славата, смисъла на парите за тези, които са постигнали доста и имат всичко в очите на другите,страха от гибелта. Всичко, което вълнува и нея, написа " 24 часа ".

Самата Гуркова претърпя голяма персонална покруса, откакто в края на септември предходната година брачният партньор Джордже Михалевич бе разстрелян в ЮАР.

Съвсем съзнателно двамата с Иванов не търсят никоя телевизия за сътрудник, а ще излъчват интервютата в ютюб и фейсбук всеки петък. Изборът на деня има и астрологично пояснение - петък е под знака на Венера, а Гуркова е зодия Телец тъкмо в този знак.

Интервютата ще се снимат в типична за госта среда - работно място, места за занимания и отмора, на борда на аероплан или яхта.

Изданията ще бъдат със надписи на британски език. Стартът на “Те са! " е на 1 февруари.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР