Те са овниЖивотното, което е най-еквивалентно на тази зодия е

...
Те са овниЖивотното, което е най-еквивалентно на тази зодия е
Коментари Харесай

Овенът – първата и най-добра зодия

 зодия-Овен

Те са овни

Животното, което е най-еквивалентно на тази зодия е овенът. Овенът може и да не е най-величественото и естетически прелестно животно на земята, само че той знае по какъв начин се води стадо! Овенът е знак на решителност, водачество, престиж и разпоредителност в разнообразни антични истории и култури.

Ако в миналото сте работили над план с група хора, то индивидът, който е поел най-голяма отговорност и е извършил работата си отговорно, безспорно е Овенът.

Те са нападателни

Марс, богът на войната, е тяхната ръководеща плането, а това значи, че се управляват от девиза „ не проявявай милост/не взимай пленници “.

Те споделят това, което усещат и не филтрират думите. Всичко, което им е на мозъка, излиза от устата им. Овните употребяват тази си линия и когато желаят да получат мечтаното. Било то човек, работа или даже последното парче пица, то най-добре се отдръпнете от пътя им към набелязаната цел за вашето лично богатство.

Те са огнени

Овните елементарно се възпламеняват, те са импулсивни и буйни. Не стопират по пътя към задачата си и не чакат нищо безплатно. Това важи за всички сфери от живота им, даже персоналния.

Огънят ги прави фантастични любовници.

Ако желаете да привлечете вниманието на Овен, ги попитайте за завършения или планирайте странствуване с автомобил.

Те са нетърпеливи

Овенът има доста буйна сила. Ако няма излаз за тази сила, той безусловно кипва и прочувствено експлодира.

Овенът няма самообладание. Искате да го поканите на среща? Бъдете там в точния момент. Искате да го вземете? Бъдете там в точния момент. Не го карайте да чака.

Бързо им става скучно

Овните се отегчават бързо и в случай че не ги забавлявате, те ще тръгнат в търсене на завършения, оставяйки ви сами. Това касае всичко – връзки, учебно заведение, работа, храна, музика и така нататък Добрата вест е, че постоянно ще разберете скучае ли вашият Овен с вас.

Трябва да почитате свободата им

Сега, когато знаете, че Овните са нападателни и цялостни със пристрастеност водачи, би трябвало да разберете, че са изключително самостоятелни същества. И доста от тях страдат от уплаха от взаимозависимост.

Това значи, че на Овена им е необходим сътрудник, който ще работи с него и ще го поддържа във всички инициативи, а няма да го дърпа надолу.

Успехът и решителността са изключително привлекателни качества за Овните и те желаят да виждат до себе си този, който ще почита потребността им от персонално пространство.

Те са предани

Овните обичат да поддържат и са предани на другари, семейство и близки. Веднага щом станете част от фамилията, те безусловно ще сгазят всеки ваш недоброжелател, словесно или физически.

Те ще ви обичат постоянно

Ако по някакво знамение сте задоволително късметлии, с цел да накарате Овенът да се влюби във вас, повярвайте, ще разберете за това.

Въпреки минусите си, Овните ще ви обичат с дълбока обвързаност и лоялност. Цялата им сила, огън и пристрастеност ще се употребяват, с цел да обичат и с цел да бъдат обичани.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР