ТЕ СА най-голямото потомство с огромни 22 деца - но

...
ТЕ СА най-голямото потомство с огромни 22 деца - но
Коментари Харесай

Родителите на 22 Сю и Ноел Радфорд Коледа, разтърсена от шокиращо преместване в Австралия и спор между братя и сестри, разкъсващи семейството

ТЕ СА най-голямото поколение с големи 22 деца - само че може ли това да е последната фамилна Коледа за семейство Радфорд?

Тъй като празничният сезон наближава бързо, доста фамилии в цялата страна се приготвят за Коледа - и най-голямото семейство във Англия, Радфорд, не прави изключение.

Но с толкоз доста деца, живеещи под един покрив, разногласията са неизбежни - и както в този момент се разкрива в хитовата поредност, 22 Kids and Counting на Channel 5, наподобява, че това може да е последният път, когато всички са дружно.

Въпреки че Сю, която за първи път забременя единствено на 14 години, беше решена да се погрижи тази Коледа да бъде извънредно специфична, фамилията беше разтърсено от редица непредвидени провокации и известия - в това число шокиращо пренасяне в Австралия.

По време на епизода един от техните потомци, Даниел, разкри, че е решил да стегне багажа си и да стартира нов живот на хиляди километри надалеч от вкъщи.

След задълбочено изследване онлай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР