Те са настанени в две приемни семейства Баща изоставил на

...
Те са настанени в две приемни семейства Баща изоставил на
Коментари Харесай

Баща изостави двете си малки деца на улицата

Те са настанени в две приемни фамилии Баща изоставил на улицата двете си деца - на 1 година и на 7 година Това се случило в Монтана на ул. " Ал. Стамболийски ". Децата били открити от чиновник на " Чистота ", до момента в който по-голямото бутало количката с по-малкото. Служителят алармирал отдела за протекция на детето в града.

" Децата бяха мръсни, очевидно некъпани. Имаха и въшки. Открихме мъчно майката. Тя описа, че вечерта сред нея и бащата зародил спор и тя си тръгнала. На идващия ден той имал някаква работа и оставил децата на улицата. Към момента той отхвърля контакт с нас ", изясни Светлин Георгиев, шеф на отдела за протекция на детето в Монтана пред Нова телевизия.

Бащата получавал пенсия, а майката била безработна. Социалните служби не са открили родственици на фамилията, по тази причина децата сега са настанени в две професионални приемни фамилии.

" Поет е ангажимент към майката да й се помогне да си откри работа и в бъдеще да върнем децата при нея, в случай че тя е стимулирана ", сподели Георгиев.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР