Те са момичета, които искат едно - бърза слава в

...
Те са момичета, които искат едно - бърза слава в
Коментари Харесай

Палави, непокорни и страстни: Най-големите похотливки в родния нет

Те са девойки, които желаят едно - бърза популярност в Instagram и материални придобивки. Е, горе-долу и малко обич, само че единствено, в случай че има мъж с отношение към тях. Повечето родни миски и плеймейтки постоянно търсят " положителното отношение ", което получават доста пъти, само че единствено първоначално. Докато има интерес. Който схванал - схванал. Ето и мацките, които се славят с сластно лъчение:

Вели Отвертката

Най-палавата и сластна секс инфлуенсърка в България. Мис Отвертка стана известна точно с въпросния инструмент, подложен в... е, няма значение къде. Важното е, че няма по какъв начин да минем без Вели Георгиева.

Виж още: Забъркаха Антоанет Пепе в любовен триъгълник със сина на Кръстника

Василка от Петрич

Откритието на сезона! Палавата Василка от Петрич, която ту е в родината, ту сее възбуденост в Германия, където другояче живее от години със фамилията си. Василка не е никаква инфлуенсърка, само че пък умее да си демонстрира тялото в Instagram.

Виж още: Когато животът е неправдив: Дени от " Един за различен " за компликациите и звездните приятелства 

Палавата украинка

Тя живее в София, учи за циркова артистка и снима филм в Бояна. Не знаем Юлето дали ще стане актриса и в какви филми, само че за нея в Студентски се носят митове.

Tattstoner

Стефчето набира мощ в нета, а сега е участник в " Къщата на инфлуенсърите ". Държим да отбележим, че ние първи я снимахме, а историите са ТОП, както може и сами да се убедите във видеото горе. 

Изображение: https://www.instagram.com/tattstoner/, https://www.instagram.com/georgieva.veli/, https://www.instagram.com/vazzzlegramm/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР