Те са може би най-хубавото доказателство, че между конкуренцията се

...
Те са може би най-хубавото доказателство, че между конкуренцията се
Коментари Харесай

Марина Цекова просълзи зрителите с тези думи за мъжа си, Златимир Йочев:

Те са може би най-хубавото доказателство, че сред конкуренцията се ражда любовта! Марина Цекова от Нова ТВ и Златимир Йочев от бТВ – публицисти, любимци на публиката и по стичане на събитията – семейство с към този момент две дечица!

Интересно е и тяхното запознанство, за което се разбра неотдавна – водещият на „ Тази заран ” по Би Ти Ви – Златимир Йочев, е срещнал жена си на женитба!

 Златимир Йочев Търси се

„ Аз отидох на тази женитба преднамерено, с цел да се срещна с Марина. Веднага се харесахме.

Тогава започнахме един диалог, който продължава и до през днешния ден “, споделя Златимир в предаването „ Търси се ” на Би Ти Ви, планувано за лъчение на 15 януари. Явно преди щастливото събитие водещия е виждал Марина по малкия екран, само че не я е познавал персонално. Той е употребявал сватбата на общи познати, с цел да се запознае с нея.

 Марина Цекова и Златимир

Снимка: бТВ

Марина пък призна, че мъжът й е индивидът, който постоянно си е представяла до себе си. „ Въпреки че е доста ангажиран, ние с децата в никакъв случай не сме се чувствали на второ място. И нищо, че би трябвало да става в 4 часа, той постоянно къпе дребната ни щерка и приспива огромната вечер “, споделя тя.

Припомняме, че Марина и Йочев станаха родители на второ момиченце в края на септември предходната година.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР