Те са много различни от предишния ансамбъл. Много ярко изразени

...
Те са много различни от предишния ансамбъл. Много ярко изразени
Коментари Харесай

Букмейкър стана спонсор на грациите

" Те са доста разнообразни от предходния отбор. Много блестящо изразени индивидуалистки като гимнастички, доста надарени. Работата върви доста добре ". Това показа президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Съпругата на шефа на Левски Наско Сираков провежда конференция, на която беше показан новият сътрудник на грациите. Това е водещият български букмейкър " Palms Bet ". Договорът е за идващите пет години.
" Това е едно необикновено успокоение, което те ще ни подсигурят ", разяснява президентът на БФХГ.
Новият спонсор на федерацията ще обезпечи работата на ансамбъла и неговия треньор Весела Димитрова, както и на двете ни националки в самостоятелното Боряна Калейн и Татяна Воложанина и тяхната треньорка Бранимира Маркова.

" За първи път те ще бъдат възнаградени по този начин, както аз съм мечтала като техен президент. Състезателите по художествена гимнастика работят най-малко по осем часа, работят и по 10 часа дневно. Трудът е голям, отдаването е голямо. Никога възнаграждението не е съответно на един подобен труд. Всички спортисти поставят голям труд и считам, че на всички спортисти би трябвало да се дават повече пари ", сподели Раева.

На събитието на Националния стадион Раева разяснява работата на новия отбор, който е правоприемник на олимпийските шампионки от Токио.
" Още в първия ден, в който влязох в залата и отидох да видя ансамбъла - безспорна тишина, все едно виждам остарелия отбор. Няма значение кой влиза в залата, единствено гледат Весела в очите, работи се на страхотни обороти, тъй като имаме нов устав, който по никакъв начин не е лек, ансамбълът е нов, правилникът е нов, уредите са нови, сезонът е нов, всичко е ново и се постанова доста съществено да се работи. Мисля, че ще останете доста удовлетворени от това, което ще видите. Съвсем скоро, през февруари, ще създадем намерено контролно съревнование, на което ще представим новите композиции на самостоятелните гимнастички ", показа Раева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР