Те са мистичната армия на Украйна. Как от доброволчески батальон,

...
Те са мистичната армия на Украйна. Как от доброволчески батальон,
Коментари Харесай

Командир на „Азов”: И меченце да бяхме сложили на флага ни, руснаците пак щяха да измислят нещо

Те са мистичната войска на Украйна. Как от доброволчески батальон, “Азов” публично стана част от украинската армия. Защо ги назовават нацисти? И ще се счупи ли последният щит на Мариупол? Един от командирите на „ Азов”, който управлява отряда в Киев - Максим Жорин приказва пред Нова нюз.

По думите му през 2014 година има единствено един отряд " Азов " - който в този момент е в Мариупол.

" Тогава аз бях негов пълководец. Днес аз предвождам " Азов " в Киев, появил се след началото на нашествието. Можем да кажем, че Киев и региона са напълно изчистени от противников войски, само че остава рисковете, през вчерашния ден удари ракета. Руснаците от време на време ще продължат да стрелят с ракети по столицата ", уверен е той.

Според него отговорът е заличаване при всяка опция. " Взех присъединяване в първия пердах за освобождението на Буча, бях очевидец на всички зверства. Ще притеглим към отговорност всички отговорни. За страдание закононарушенията в Мариупол и Буча могат да се умножат стотици пъти ", изясни Жорин. И добави, че на руснаците им се желае да управляват изцяло Мариупол.

" Градът е историческият срам на съветската федерация. При цялостно обграждане на града и десетки пъти предимство, те не могат да създадат нищо против силата на украинските герои. Веднъж на два часа удря артилерия, непрекъснато падат бомби. Прехвърляме нашите войски на изток, с цел да браним Мариупол. Те са терористи, които пристигнаха на нашата земя и убиват нашето спокойно население. Труповете на доста руснаци ще останат на нашата земя ", уточни той. И увери, че крайцерът " Москва " е взривен от украински ракети.

Относно обвиняванията, че са нацисти и флагът им е като свастика, Жорин съобщи, че няма такава символика и всичко идва от пропагандата на Русия.

„ Руснаците се опасяват, че свободни хора се сплотяват и пазят своето битие. „ Азов” е образец за геройство. Ние имаме единствено за цел да защитим страната си. Флагът съгласно тях има увещание на свастика. И меченце да бяхме поставили, руснаците отново щяха да измислят нещо и да излеят нечистотия.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР