Те са лидери на Продължаваме промяната, но казват, че нямат

...
Те са лидери на Продължаваме промяната, но казват, че нямат
Коментари Харесай

Как Кирил Петков и Асен Василев се отрекоха от партийния си сайт заради дело за клевета

Те са водачи на " Продължаваме промяната ", само че споделят, че нямат общо с изказвания за прикрити злоупотреби на ГЕРБ, оповестени на уеб страницата на личната им партия. Съдът не е склонен. Сега те ръководят с ГЕРБ и към този момент не вършат такива изказвания. Как Кирил Петков и Асен Василев бяха наказани за клюка?

Възможно ли е ръководител на водеща политическа партия да я управлява, без да има думата какви послания се разгласяват на нейния формален уебсайт? А има ли логичност политическа групировка да не управлява наличието на единствения уебсайт, брандиран с нейното лично лого?

Подобна обстановка може да ви звучи необикновено, само че точно това твърди отбраната на съпредседателите на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков и Асен Василев по дело за клюка, заведено от одиторка солидарно против тях и партията.

Причината е, че на партийния уебсайт е оповестен видеоклип с изказвания за осъществени от нея закононарушения, който след това се оказва от основно значение съдът да постанови обезщетение от 15 000 лева за одиторката. Защото признава изказванията за оскърбителен.

Става въпрос за едно от серията цивилен каузи за клюка, които водачите на Политическа партия изгубиха на първа инстанция от началото на тази година. Първо стана ясно, че председателят
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР