Те са красиви, умни, карат готини коли, но по някаква

...
Те са красиви, умни, карат готини коли, но по някаква
Коментари Харесай

Според зодията: Най-срамежливите мъже – държат се като ощипани госпожички

Те са красиви, умни, карат готини коли, само че по някаква причина нямат шанс с дамите. За кого приказваме? Да, за мъжете-срамежливци, които се изчервяват при типа на красива дама и не могат да вържат две думи на кръст.

Мъж Рак
Галантен, добре учтив, вежлив – наподобява като идеалния претендент за ролята на жених. Но… Ракът кани дамата на танц и се оплита в краката й. Подопечният на Луната идва на фамилна вечеря вкъщи на обичаната, пада на прага, чупи обичаната ваза на баба й и съумява да полее с седящите и от двете му страни.
Звездите предлагат на скромният Рак да се отърве от комплексите и да откри най-сетне своята принцеса.

Мъж Везни
Всички сме чували по какъв начин Везните ловко съблазняват дамите и разрушават сърца. Но любимецът на Венера постоянно изпада в ступор заради срамежливостта си. Той се опасява от отменяне, от отчаяние, от проваляне. А дамата, което в действителност харесва, заобикаля от километър. Защото с нея той ще се държи тъкмо като горкия Рак: сигурно ще стартира да заеква, ще пребледнява и да се препъва на равното.

Мъж Козирог
Земният мъж, който в службата не му млъква устата, в наличието на хубави девойки се трансформира в цялостно дърво. Потръпва от досег, почервенява като домат от откровени погледи и като цяло бяга от флирт. Ако сте срещнали мъж Козирог, който се е научил да прикрива срамежливостта си, поздравления!

Нерешителни, уязвими, плахи - толкоз е елементарно да обидиш мъжете от тези три зодии. Ако желаете да сте с тях, създайте изискванията, при които Ракът, Везните и Козирога ще се отворят. И тогава няма да ги познаете!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР