Те са известни като едно от най-стабилните семейства у нас,

...
Те са известни като едно от най-стабилните семейства у нас,
Коментари Харесай

Клати ли се бракът на Крум Савов: Мая Савова все по-неудовлетворена от 62-годишния си съпруг!

Те са известни като едно от най-стабилните фамилии у нас, най-малко до през днешния ден. Става дума за Крум Савов и жена му - Мая Савова. А споделяме " до през днешния ден ", тъй като източници, доста близки до двамата разкриха, че бракът им е почнал да се клати.

Причината за това не е директна и брутална невярност, при която единият е хванал другия в крачка. Не, към момента не... Мая обаче изглеждала все по-неудовлетворена и недоволна от бита и живота си, а повода е разликата в годините й Крум.

Знаем, че Савов е на 62 години, до момента в който Мая ще направи 47 след броени месеци. Да, тя също не е нежно девойче, само че Крум към този момент е трансферирал 60-така и отива към остарели години, от които брачната половинка му е към момента надалеч. На Савова й се живеело, желала занимания най-малко един път или два пъти в месеца, а на мъжа й не му било до това.

Крум има и своите болежки, за които самичък е споделял в ефир, а това го прави още по-предпазлив и затворен. И отегчителен, както биха споделили мнозина, тъй като и в леглото от дълго време не бил " звяр ".

" Мая го обича, не би го предала, само че тя има значителен набор от ухажори, на част от които без да желае обръща внимание. Това са млади, забавни мъже, които я притеглят. Налага си да им отхвърля и да живее съгласно правилата си, само че почтено казано, не знаем докога ще издържи ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР