Те са известни гонители на зли духове от къщата. Когато

...
Те са известни гонители на зли духове от къщата. Когато
Коментари Харесай

Не бива да пъдим котка, ако тя се гали в краката ни: за всичко е виновна нейната енергия

Те са известни гонители на зли духове от къщата. Когато една котка се гали в краката на някого, тогава тя споделя своята позитивна сила с него, в действителност я трансферира на него. Следователно не е рационално да я отблъсквате от боязън от космите, защото котките се считат за вълшебен животни. Например, в случай че се страхувате от уроки или че някой желае да ви направи нещо неприятно, тогава докоснете своята котка с две ръце, галете нейната лява лапа и продължете до опашката. Котките имат позитивна аура, по тази причина е добре да ги отглеждате.

В допълнение към отбраната на къщата от зло и негативна сила, котката ще пази и фамилията. Котките неслучайно се смятат за гонители на зли духове от къщите. Ако забележите, че котката дълго време седи на едно място в стаята и гледа нещо, то това може да бъде знак за съществуването на зли духове. В такива случаи е целесъобразно да се възпламени тамян и да се прекади къщата. Интересно е по какъв начин тези животни най-често остават тук-там, където има най-негативна сила в къщата и към нея. В Русия има обред, при който преди да се реалокират в нов дом, хората първо пускат да влезе котката.

Тя отстрани негативната сила от старите притежатели и внася позитивна, тъй като котките живеят във високи енергийни зони. Силата на тяхната мощност зависи от породата им. Смята се, че Персийските котки, Сфинкс, Рекс и Манчкин имат двойно повече вълшебен и изцелителни благоприятни условия във връзка с другите. Важно е и какъв цвят са котките. И по този начин, в случай че котката е черна, те умеят да всмукват негативната сила. Ако котката е червено-кафява, тя притегля пари. Ако е сива пък, може да поддържа хубави страсти като благополучие и наслада. Бялата котка притегля положителното здраве и сила. Котките с два цвята носят дългоденствие и триумф, а тези с три цвята – отбрана от злото. Котките с тигрови шарки пък притеглят наслада и положително въодушевление.
Инфо: bukvarche.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР