Те са интригуващи и завладяващи! Притежават качества като страстност и

...
Те са интригуващи и завладяващи! Притежават качества като страстност и
Коментари Харесай

Чарът им е в повече! Тези зодии съблазняват наред

Те са завладяващи и завладяващи! Притежават качества като пламенност и страст. Този подарък от майката природа ги прави много търсени сътрудници в любовта. Техният съблазън е безспорен. Ето кои са 5-те най-секси зодии.

1. Скорпион

Скорпионът несъмнено е един от най-страстните и сексапилни зодиакалните знаци. Мистериозен, завладяващ и извънредно привлекателен. Хората, родени под това съзвездие, са неуморни и изобретателни любовници. Благодарение на своите съблазнителни способи и вълнуващ взор, те в никакъв случай няма да останат незабелязани. Скорпионът може да очарова всеки, той знае по какъв начин да го направи. Представителите на този знак са родени, с цел да съблазняват. Те са надарени с провокативна природа и очарователна душа. Не е елементарно да се оправиш с тях, само че когато намерят точния сътрудник, искрите стартират да прехвърчат.

2. Лъв

Лъвът е същински огнен знак. Появява се и съблазнява по собствен характерен метод – изключително когато би трябвало да се откроите и да поемете няколко провокации. Той обича да се демонстрира. Привлича вниманието на близките със страхотния си съвременен външен тип. Той не приказва доста за възприятията си, само че демонстрира темперамента си в целия му искра в спалнята. Обича да притегля своя сътрудник по всевъзможен метод. Влиянието му върху другия може да бъде извънредно мощно, даже и да не е първата им среща. Доста е мъчно да останете невъзмутими с огнената зодия.

3. Рак

Ракът е най-романтичният знак на зодиака. Неговата покорна и любяща природа го прави и един от най-сексапилните и буйни представителите на зодиака. Наистина е мъчно да устоим на погледа му, още по-малко на неговата лоялност и характер. Той има вродена страст, която може да бъде в действителност секси и привлекателна в очите на всеки евентуален сътрудник. Любовното премеждие с Рака значи, че можете да се възползвате от необикновено прекарване с него във всеки аспект - както сексуален, по този начин и прочувствен. Когато си изиска, Ракът може да загуби задръжките и срамежливостта си.

4. Телец

Телецът наподобява, че обича да стои встрани и да е по-срамежлив, само че когато разчупи леда, се оказва доста секси, провокативен и граблив. Често той самият не осъзнава своя сексапил. Този знак не обича показността, което го прави още по-привлекателен. Освен това той е много ревностен. Телецът обича да провокира със своята елегантност и сексапил и другият мъчно може да му устои.

5. Козирог

Козирогът не е прочувствен. Другите хора неведнъж го считат за студен и пернат човек. Силният му темперамент обаче е извънредно прелъстителен. Това е най-горещата от всички зодии. Неговият манталитет е мъчно податлив. Често се движи от инстинкт. Не му е непознат флиртът във всякаква вариация. Въпреки това той не осъзнава изцяло своя сексапил. Винаги има какво да се желае повече от тази зодия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР