Те са го давали по телевизията и казаха, че Кети

...
Те са го давали по телевизията и казаха, че Кети
Коментари Харесай

Бащата На Убитата В Нови Искър Нанси Взе Най-Тежкото Решение. Баба Й Йорданка Ридае: Кой Ти Изяде Душичката, Слънчице?

„ Те са го давали по малкия екран и споделиха, че Кети е пусната в бунар и майката на Кети е убита. Всички. Ама Кети не е неприятна, тя ми се обаждаше постоянно по телефона ”, описа бабата на Нанси пред Нова телевизия.

Баба Йорданка гледала Нанси от бебе. Днес я гледа единствено на фотография. Казва, че не знае за какво някогашният пандизчия Росен Ангелов е избил цялата фамилия - поради пари или от ревнивост.

" Красавицата ми, бабино слънчице. Кой ти изяде душичката, слънчице? ", подрежда със сълзи на очи старата жена и целува фотографията на внучката си.

„ Спомням си по какъв начин съм я гледала, какво сме си говорили, какво съм й купувала. Казваше ми: Бабо, заран ще закусваме в сладкарницата ”, споделя още почернената бабичка. И прибавя, че като дребна Нанси мечтаела да стане учителка.

Бащата на Нанси я погребал в Безден, с цел да е покрай нея.

Учителката, шефа на учебното заведение и съученички на Нанси отишли на гроба на внучка й и оставили цветя и сладки. Всички плачели, описа още баба Йорданка. Александър ще помни дълго касапницата в Нови Искър. С Неделчо и Георги били съседи, деляла ги една ограда. „ Само по малкия екран съм виждал такова нещо, брутално. На никой не поисквам да го види. След това събувах кошмари ”, споделя той.

И не инцидентно в никакъв случай няма да не помнят гледката, която виждат, когато приятелката на Александър и деца от махалата влизат в Къщата на ужасите. „ През прозореца са видели на бабата крайници и ми се обадиха. Тя тогава не е предположила, че е умряла, а си е легнала. Недялко, Гошо и бабата бяха преместени в една стая ”, споделя още потресеният мъж.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР