Те са едни от най-успешните ни млади актьори. Тяхното участие

...
Те са едни от най-успешните ни млади актьори. Тяхното участие
Коментари Харесай

Неда Спасова и Филип Буков в опасна близост, но има ли нещо повече

Те са едни от най-успешните ни млади артисти. Тяхното присъединяване в хитовия медицински сериал на NOVA " Откраднат живот " ги трансформира несъмнено освен в проспериращи и обещаващи актьори, само че и провокира много мощен интерес към тях. Нормално е, една сполучлива продукция да сътвори и помогне на надарени младежи да пробият даже по-сериозно.

Неда Спасова и Филип Буков несъмнено са към този момент част от новите звезди на българското кино и спектакъл. Докато се радват на работата си и триумфите, които жънат, към тях има към този момент и клюки, типични за всички известни персони. Клюките са свързани най-много с персоналния им живот. В последно време все се написа, че Филип и Неда са гаджета. Двамата постоянно споделят и фрагменти, на които са дружно, както стана напълно скоро. Снимката обаче е от снимачната площадка, а не от всекидневието им.

Виж още:

Истината обаче е една и тя е, че двамата не са гаджета, а единствено доста близки другари, както сами споделиха скоро в общо изявление за " Събуди се ". Неда показа, че са доста близки като другари, а и освен това - двамата си имат съществени половинки. Така всички жълти злословия, че Неда и Филип са новата световна двойка... се оказват още веднъж чиста неистина. А другояче се задава нов сезон на " Откраднат живот ", в който историите ще бъдат още по-интересни и обещаващи. Между екранните герои на Неда и Филип ще има много забавна развръзка и проблеми, само че какво тъкмо ще се случи, следва да разберем.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/bukovphilip/, https://www.instagram.com/nedaspasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР