Те са една от най-симпатичните млади двойки в новия сезон

...
Те са една от най-симпатичните млади двойки в новия сезон
Коментари Харесай

Красавицата на "Един за друг": Сексапилната Вики и нейните най-горещи снимки

Те са една от най-симпатичните млади двойки в новия сезон на " Един за различен ". Борбени, единни и доста влюбени един в различен.  Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) са от Бургас. Въпреки нежната си възраст, младите влюбени са дружно от близо 8 години.

Виж още: " Става за другар ": Още една от " Ергенът " пропищя, Евгени бил още единствено момче

Мотивиран от мощните си усеща, Георги съумява да смъкна близо 30 кг. Именно тогава неговата половинка схваща, че характерът е по-голям от външния тип. Той е по-романтичен, а тя мъчно показва страстите си.

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният сътрудник работи като правист в организация за недвижими парцели. Мечтаят за огромна къща и деца, а това лято по време на сантиментална отмора се сгодяват. 

Мацката обаче е много известна инфлуенсърка, а в профила си в Instagram има много секси и провокативни фотоси.

Виж още: Изненада! Тина и Миро от " Един за различен " в очакване на първото си дете

От фотосите е видно, че Вики се поддържа много. Обича да спортува, само че и модата ѝ е пристрастеност. Стилът ѝ е секси, актуален и в това време забавен.

Виж още: " Богиня си ": Обожатели засипаха Мика Стоичкова с комплименти 

Пътешествията пък са другата пристрастеност на Вики и Георги. В Instagram изобилства от готини фотоси, правено по време на ваканциите на двойката.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР