Те са една от най-очарователните двойки в интернет. Не само

...
Те са една от най-очарователните двойки в интернет. Не само
Коментари Харесай

Всички мечтаем да бъдем като тази възрастна двойка един ден: Брит и Гюнтер

Те са една от най-очарователните двойки в интернет. Не единствено поради възрастта си, само че най-много поради безпрогрешния си усет за мода. Гюнтер и Брит не са елементарни хора. Те са от Германия и преди време станаха шлагер в обществените мрежи, с помощта на своя външен тип.

" Хипстър дядото " на интернет, по този начин бе избран преди време Гюнтер, на чийто жанр доста млади мъже могат да завиждат. Той държи да бъде облечен постоянно добре, а тайната му е простичка - добре скроен костюм. Той е в чудесно здраве, като го поддържа благодарение на танците, които е разкрил по-късно в живота си.

Виж още:

Той признава, че обича да танцува и се любува на всеки момент. Гюнтер се е занимавал с кулинария, както и неговите родители. Няма нищо общо с модата, само че постоянно се е интересувал живо от нея. С Брит си пасват повече от идеално. Тя е също изтънчена и обожава облеклата. Те са метод да показа част от своята душевонст пред света.

Двамата дружно обичат да вървят на разнообразни фешън и културни събития в Берлин, когато имат опция и време. Двойката става за секунди в центъра на вниманието на останалите хора. С техните тоалети и положително въодушевление Гюнтер и Брит са прелестен образец за двойка. Брит е известна и като " огромната дама на нощния живот в Берлин ". Някога е била професианална танцьорка, по този начин евентуално е запалила и Гюнтер по тях. Нейният жанр припомня този на Одри Хепбърн, само че Брит залага на малко повече цвят и екстравагантност.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР