Те са двете най-високопоставени кралски особи, които ръководят кралското семейство

...
Те са двете най-високопоставени кралски особи, които ръководят кралското семейство
Коментари Харесай

„Сложната“ връзка на принц Уилям с кралица Камила от „огромни скандали“ до „малко вероятен съюзник“

Те са двете най-високопоставени кралски особи, които управляват кралското семейство както като крал Чарлз, по този начин и като принцесата на Уелс получавате лекуване за рак.

И наподобява, че освен кралица Камила и принц Уилям водят начело, защото техните съпрузи отделят време от обществени отговорности, само че и са били " сближени " от последните събития. Двамата бяха видени да стоят един до друг, предвождащи Кралското семейство на годишната работа за Деня на Британската общественост предишния месец и се чака да бъдат най-възрастните кралски особи, които ще имат задължения през идващите седмици. Въпреки това се счита, че връзката на Уилям с неговата доведена майка и в действителност татко му Чарлз не е била от най-лесните през годините. И по този начин, по какъв начин трансформираха връзките си?

Чарлз и Камила оповестиха обществено връзката си при започване на 2000-те - няколко години след гибелта на починалата майка на Уилям, принцеса Даяна - само че той и по-малкият брат принц Хари не бяха снимани с нея на обществено място до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР