Те са две млади и талантиливи момичета, които въпреки крехката

...
Те са две млади и талантиливи момичета, които въпреки крехката
Коментари Харесай

Младите надежди: Маргарита Стойкова и Петра Църноречка за изпитанията по пътя към мечтите

Те са две млади и талантиливи девойки, които макар нежната си възраст демонстрираха на мнозина доста по-опитни от тях артисти по какъв начин се прави. Маргарита Стойкова и Петра Църноречка са звездите на новия филм на Яна Титова, " Диада ".  За огромния им триумф и сложните стъпки към получаването и изиграването на функциите на Дида и Ива в " Диада " те описаха пред Гала в предаването " На кафе ".

Преди на пътя ѝ да се изпречи киното, Маргарита има друга огромна обич - танците. Петра пък от дребна се занимава с музика и актьорство и е била част от няколко мюзикъла в основна роля. 

На кастинга за двете функции се появяват 700 девойки. " Аз тогава към този момент се познавах с Яна и ѝ споделих, естествено, че желая да вземам участие в този кастинг. Но имаше едно доста значимо изискване за двете девойки - че би трябвало доста да си наподобяват " , споделя Маргарита.

Петра била единственото момиче от всички кандидатствали, което имало някаква образна аналогия с Маргарита , освен това подсилена от една малко комична детайлност - бузите ѝ били подути поради алергична реакция. 

След като минават през финалния кръг на кастинга и получават функциите, на Маргарита ѝ се постанова да смъкна цели 10 кг за 2-3 месеца , с цел да се ускори приликата сред двете основни героини. Това не се оказва по никакъв начин елементарно.

 Маргарита Стойкова Диада NOVA

Трудностите за Маргарита обаче не стопират дотук:  " И тъй като Яна доста ме обича, когато отидохме на фотоси в Ямбол, 25 дни аз бях без телефон. Никакъв ", споделя момичето.

Това значи, че основната актриса е била изолирана тотално от всичко и от всички - в това число околните ѝ. Това е методът на режисьорката Яна Титова да я вкара я облика. 

 диада " Диада "

" Аз не съм опитна актриса и поради това тя правеше някакви нереални неща с мен, с цел да мога да вляза в облика. Обаче аз не ги осъзнавах ", споделя Маргарита.

В същото време на Петра било разрешено всичко - с изключение на, че имала телефон, идвали да я виждат нейни другари. Оказва се, че всичко това било за Маргарита вътрешно да се настрои против Петра и да придвижи тази настройка в връзките сред двете героини на екран.

Научете от видеото още за огромния пробив на Маргарита Стойкова и Петра Църноречка.

 диада " Диада "

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР