Те са чули шепот от отвъдното и помнят добре случилото

...
Те са чули шепот от отвъдното и помнят добре случилото
Коментари Харесай

Отвори Си Очите, Всички Сме Пътници За Тази Гара! Ето Какво Ни Чака След Смъртта! Доказано Е, Но Това Не Очаквахме!

Те са чули шепот от отвъдното и помнят добре случилото се с тях. Докоснати от гибелта, само че възкръснали още веднъж към живот, група хора дадоха преди дни обширно изявление, разказвайки прекарванията си. Повечето от тях са били мъртви за няколко минути на операционната маса. Но са възкръснали, с цел да опишат прекарванията си.

Кристофър Мууни, споделя опита си, разказвайки, че най-малко за 20 — 30 секунди е бил безусловно мъртъв. Той разказва прекарването като възприятие на мира, заявявайки, че това е бил един от „ Най-спокойните моменти “ от живота му, а той даже виждал смешната страна на нещата. „ Първо си мислех какъв брой ли трагичен ще бъда, в случай че умра. Но когато погледнах живота си в профил, осъзнах, че мога да го трансформира. Да го преживея по друг метод “. И той го прави.

Киара Синклер има по-травмиращи мемоари от гибелта си. Заради анафилактичен потрес сърцето й стопира за 2 минути — тестване, което тя едвам претърпява.

„ Попаднах в мрачно, празно пространство. Място, където сякаш не съществуваше гравитация “, споделя тя. Киара се пробвала да призове обичаните си хора, които са умряли, с цел да й оказват помощ, само че никой не пристигнал. А тя почувствала страдание за нещата, които по този начин и не съумяла да направи.

„ Чувствах се по едно и също време просветена и надълбоко объркана и смутена “, споделя Киара.

Друга жена от Уелс споделя, че е изпитала надълбоко успокоение и се е чувствала привлечена от ярка светлина. „ Беше красиво “, споделя тя за прекарването си. Джеймс Рау пък споделя, че е видял всичките си позитивни и неприятни каузи, които е направил през живота си. И все пак изпитвал надълбоко възприятие на мира след случката, написа разкрития.ком.

Всички те разказват гибелта като един спокоен развой, който е трансформирал живота им. И всички те са уверени, че самият развой е просто преход към едно друго измерение. И са се върнали, с цел да го споделят.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР