Те са част от мрежа общински офиси, чиято дейност се

...
Те са част от мрежа общински офиси, чиято дейност се
Коментари Харесай

В Русе е координиращият офис на новоразкритите мобилни общински офиси в Северен централен район

Те са част от мрежа общински офиси, чиято активност се финансира по план в осъществяване на Административен контракт № РД 50– 98/22.11.2021г. „ Разширяване на териториалния обсег на Национална работа за препоръки в земеделието посредством основаването на мобилни общински центрове (офиси) за консултантски услуги “ по подмярка 2.2 „ Създаване на консултантски услуги “ от Програма за развиване на селските региони 2014-2020 година

Експертите ще дават безвъзмездни професионални препоръки и профилирани съвещания на аграрни стопанства, безвъзмездна консултантска помощ на стопани, сдружения и организации, свързани със земеделието. Ще провеждат осведомителни семинари по настоящи тематики в региона на земеделието, ще правят визити на аграрни стопанства и коментират изискванията за кандидатстване, за финансиране по стратегии, ще провеждат приемни по разнообразни обитаеми места.

Целта на Мобилните общински офиси е да улесни достъпа на земеделските стопани и заинтригуваните лица в региона на земеделието до настойнически услуги в дребните и по отдалечените от регионалния център обитаеми места.

Офисът в Бяла ще обслужва общините: Бяла, Ценово, Две могили и Борово, този в Исперих –Завет, Исперих и Кубрат, свищовският – обитаемоте места в общините Полски Тръмбеш и Свищов, а Тутракан ще обслужва общините: Тутракан, Главиница и Ситово.

Офисите са с работно време: от 9:00 до 17:30 ч ( от понеделник до петък )

гр. Бяла, ул. „ Панайот Волов “ 7, ет.2 („ Бялата къща “ до магазин „ Пацони “), тел. 081139962,

гр. Исперих, ул. Родопи № 1, ет.3, помещение № 1( постройката на Общинска работа „ Земеделие “)

тел 084/24 88 90,

гр. Свищов, ул. Тодор Миланович № 2 ет.3 (бившият Битов комбинат), тел. 063187030,

гр. Тутракан, ул. Крепостта 47 ет.2 (бивша Детска ясла на Текето), тел. 086239967.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР