Те превзеха интернет. Големи червени ботуши.Премиерата на модела беше на

...
Те превзеха интернет. Големи червени ботуши.Премиерата на модела беше на
Коментари Харесай

Интернет е луд по големи червени ботуши. Защо?

Те превзеха интернет. Големи червени ботуши.

Премиерата на модела беше на Седмицата на модата, която стартира на 16 февруари в Ню Йорк, само че визията изтече онлайн 10 дни по-рано. Оттогава интернет не съумява да ги " събуе ". В съвсем всеки уебсайт, който отваряме, всеки фийд, по който " превъртаме " - те са там, огромни и червени.

Ако инцидентно още не са почнали да преследват и вас - взехме решение да ви спестим чуденето какво е това знамение.

 огромни червени ботуши, седмица на модата в ню йорк 2023, mschf

В момента " Big Red Boots " е един от най-популярните продукти в интернет. Докато хората са раздвоени сред статуса и практичността им, ботушите се разпродадоха. А MSCHF даже не е бранд за обувки и относително рядко пуска сходни артикули.

Каква е концепцията зад ботушите?

Дизайнът е въодушевен (ако питате нас - напряко взет) от японското научнофантастично аниме Astro Boy. Героят е основан през 1952 година и до 2009 година продължава да бъде приспособен в разнообразни тв серии, комикси и видеоигри.

„ Анимацията е абстракция, която ни освобождава от рестриктивните мерки на действителността " (Сartoonishness is an abstraction that frees us from the constraints of reality), пишат основателите.

Какво въобще е MSCHF?

МЧФС? МСЧФ? А!?

В действиделност се произнася като думата mischief.

MSCHF съставлява живописен колектив от 4 души и пробен фешън бранд. Създаден е през 2016 година в Бруклин, Ню Йорк. Той прави необятна гама от творби на изкуството - от приставки за браузър до физически артикули, обществени медийни канали и фотографии на крайници, генерирани от изкуствен интелект (AI).

Марката обича да,,разширява границите на модата`` и по-важното - да прави заглавия. Част от продуктите включват обувки " Исус " (Nike, цялостни със светена вода), сандали Birkinstock, основани от модифицирани чанти на Hermes, и 666 чифта обувки " Satan ", направени от Air Max 97 с капка човешка кръв в подметката, в партньорство с рапъра Lil Nax X (кръвта не е неговата). Заради последното MSCHF си навлече дело, заведено от Nike и след това трябваше да върне парите на купувачите от всеки чифт.

 Diplo, Дипло, Лил Уейн, Lil Wayne, огромни червени ботуши mschf 2023

Кой носи алените ботуши?

Моделът се появи на краката на доста звезди. В момента най-известният с тях е Лил Уейнс, който ги носи на фотосите за иден видеоклил. Изпълнителят остава един от, въпреки да не е издавал нова музика от 2018 година

Други звезди, засечени с ботушите, включват диджея Дипло, WWE кечиста и музикалната суперзвезда Сиера (Ciara).

Най-емблематична към този момент остава появяването на 25-годишната Кои Лерей. Тя пя в алените ботуши в почивката на баскетболен мач сред Бруклин Нетс и Маями Хийтс във вечерта на 16 февруари.

Coi Leray performed " Players " at the Brooklyn Nets halftime show tonight
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР