Те предлагат проектокабинет на малцинството без да е връчен първия

...
Те предлагат проектокабинет на малцинството без да е връчен първия
Коментари Харесай

Балабанов на Слави: ПП слугува на онзи, когото арестува!

" Те оферират проектокабинет на малцинството без да е връчен първия мандат, изпълнявайки поръчката на този, който арестуваха " - по този начин депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов разяснява в ефира на Българска национална телевизия ходовете на някогашните си сътрудници от " Продължаваме промяната " - " Демократична България ".

Според него не може да се предлага Асен Василев да бъде финансов министър, защото той е провинен за това страната да е във финансов колапс. Другото лицемерно съгласно него е Христо Иванов да предлага кабинет на малцинството, откакто преди година и половина го е наричал " котка в чувал ".

Балабанов изясни, че в този парламент Има Такъв Народ ще бъде поръчител за работата му и надзор за това хората да знаят какво се случва вътре.

Той прикани за разсъдък и " телевизионният спектакъл " да завърши.

" Всички институции са оставени без надзор, без ръководители ", разяснява той. Осъди и детонацията до колата, в която е пътувал основният прокурор Иван Гешев.

" Дали основният прокурор се споделя Иван Гешев или Иван Иванов няма значение. Тук беше ударена значима държавна институция. Я си представете, че на следващия ден някой различен си разреши сходен акт против Народното събрание или президентството ", сподели депутатът. И изясни, че е можело да има косвени жертви в лицето на децата на Гешев.

Най-важното за нас е този парламент да има задоволително време и да работи, с цел да може най-важните неща да се случат, сподели той, и изреди - правосъдна промяна, ограничение на правата на основния прокурор, Шенген.

Той препотвърди партийната подготвеност да се вземе третия мандат.

Ние сега нямаме отношение по състава на кабинета. Това е отговорност на първата политическа мощ, сподели той. Обясни, че е доста значима личността на премиера, който ще изпратят от ГЕРБ-СДС, с цел да вземе проучвателния мандат от президента Румен Радев.

" Експертите станаха известни с помощта на нас и тази дума стана известна с помощта на нас ", сподели той и си спомни, по какъв начин когато Има Такъв Народ са влизали в политиката са се съмнявали, че те могат да предложат способни специалисти.

Не сме се отказали, в противен случай, дори един от законопроектите, които сме подготвили е за смяна на закона за референдумите, сподели той. В текстът стои по-дълъг период за събиране на подписи, а броят им е занижен. Направи и съпоставяне с Швейцария, където били нужни 100 000 подписа за период от 6 месеца. Той увери, че в диалозите си с ГЕРБ на следващия ден Има Такъв Народ ще сложи и този въпрос.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР