Те отричат конституционния ред в Германия, смятат, че цялата власт

...
Те отричат конституционния ред в Германия, смятат, че цялата власт
Коментари Харесай

Граждани на райха: кръвта на Романови, Путин и парите на масоните


Те отхвърлят конституционния ред в Германия, считат, че цялата власт в света се държи от едно-единствено семейство с доста пари и са подготвени да вършат преврати. Кои са " Гражданите на райха " и какво ги прави по този начин рискови?

" Конституцията е обезсилена, германците нямат своя страна и са без всякаква отбрана. Живеем в юридически вакуум ", споделя звездата на вечерта Матес Хауг, обобщавайки по този метод своето виждане за правната обстановка в, за което събраните в Хайлброн негови съидейници му приветстват.

На своя уеб страница Хауг се показва за „ президент на Националното заседание “. Той е една от най-популярните персони измежду членовете на по този начин наречените – формация, чието име нашумя в последно време около разкритията, че е готвела прелом в Германия.

Информатор, участвал на събитието, оповестява, че Хауг разказал за претърсването на дома му на 7 декември в границите на общонационалната антитерористична акция. В изявление за телевизионното предаване “Репорт Майнц ” той отхвърля да има нещо общо с хипотетичната терористична клетка. " Безкрайно съм сюрпризиран. Принципно аз съм пацифист. Защо търсят тъкмо у мен оръжия? ”.

Матес Хауг и принц Хайнрих

Хауг не е задържан за разлика от хипотетичния лидер на групата -. Хауг споделя, че добре се познава с принца и постоянно се среща с него. Било " същинска наслада да се беседва с него, тъй като е доста грамотен ". Хауг явно счита аспирациите на принц Хайнрих към трона на Германския райх за законни: в последна сметка той принадлежи към най-стария благороднически жанр в Германия. И още едно събитие го правело подобаващ претендент: в неговите жили течала „ кръвта на Романови “, също като при.
Редакцията предлага
От 2003 година насам Хауг си е присвоил измислената купа " президент на Националното заседание ". Твърди, че по това време бил определен от 120-те делегати, представляващи " федералните страни на Райха ", за техен лидер. По-късно продава подправени паспорти за измисления " Германски райх " и е наказан от прокуратурата в Тюбинген да заплати санкция от 160 свои дневни надници. Но Хауг не стопира да популяризира идеологията си и по-късно: Преди към три години той излага възгледите си в труд, озаглавен “Германският райх от 1871 до през днешния ден ”.

Според него властта в света е съсредоточена в ръцете на едно-единствено петчленно семейство и на една организация, построена на фамилен принцип – явно става дума за масоните. „ Те не просто имат безпределно доста пари, те СА парите на целия свят! “, написа Хауг. Само възобновяване на Германския райх можело да помогне на човек да се измъкне от лапите на това скрито общество.

Книгата на Хауг се появява при започване на 2020 година и той потегля на обиколка за обществени четения. Ако се има вяра на известията в канала му в Telegram, съвсем всяка седмица той изнася речи пред определена аудитория в огромна част от Германия. Всяка от тези вечери носи на Хауг положителни пари. Участниците заплащат по 30 евро за вход. Някои от тях си купуват и неговата книга за 17 евро. А когато една жена от публиката го пита дали е правилно, че не заплаща налози, Хауг дава отговор утвърдително. 

" Мирен контракт с Русия ”

На сходни четения Матес Хауг приказва това, което публиката явно чака от него, да вземем за пример по безконечната тематика за " мирния контракт ", който не бил подписан нито след Първата, нито след Втората международна война. Принц Хайнрих Ройс, който бил легален собственик на княжество и надлежно представител на " Германския райх ", имал правото да подписа кротичък контракт с Русия.

Кой върви на сходни събития? Предаването “Репорт Майнц ” е проучило лист с участници. Оказва се, че там попадат известни антиваксъри, както и жена, която от 2015 година насам е провела няколко демонстрации против бежанците. Очевидно тя е добре осведомена и с различен участник, който през 2017 година беше наказан на близо пет години затвор за подпалване на бежански център. Общото сред всички тях е, че отхвърлят системата и се усещат излъгани от политиката и медиите.

Презрение към демокрацията и радикализация

Изследователят на екстремизма Йоханес Кис приказва за слепване на разнообразни течения, състоящи се от остарели неонацисти, десни екстремисти, антиваксъри и езотерици, към които в този момент се причисляват по-малките групи на “Гражданите на райха ”. Тези групировки бяха разпръснати, само че " да поднесат своите хрумвания на тези, които търсят някакво пояснение за комплицирания свят – само че такова, което да се вписва в презрителното им отношение към демокрацията ".

Федералната работа за отбрана на конституцията вижда нараснал риск в обединяването на тези групи, в които " се преливат идеологиите на “Гражданите на райха ”, тайни теории за делегитимацията на властта и дясноекстремистки хрумвания ". Мрежата, разкрита по време на акцията на 7 декември, е " ослепителен образец за появяването на нова обединена група, насочена към принуждение ”.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР