Те организираха благотворителна акция към кризисният център на фондация П.У.Л.С

...
Те организираха благотворителна акция към кризисният център на фондация П.У.Л.С
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова с благодарствена грамота от мандра” Железница”

Те проведоха благотворителна акция към спешният център на фондация П.У.Л.С в гр.Перник, в който подариха едни от най-ценните и нужни хранителни продукти-кисело мляко и сирене.

За дамите и децата, минали през домашното принуждение и потърсили помощ в Центъра, това е повече от Коледен подарък. За тях това е израз на вяра, оптимизъм, религия и отношение, че все пак Витлеемската звезда свети и за тях.

Името на Мисис България Роксана Кирилова се свързва с разнообразни стойностни обществени дела, а тази активност тя е трансформирала в свое предопределение.

Въпреки всичко, тя не можа да скрие сълзите си, получавайки Благодарствена грамота от мандра “Железница”, за поддръжката и приноса в посока положителна смяна на настройките на нашето общество, връчена от ръководителя на Фондация”П.У.Л.С” Екатерина Велева.



За нея това е най-ценният подарък-признателността и благодарността!

Красавицата не пропуща благотворителните акции на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Последното й впечатляващо присъединяване бе в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.



Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност” и други

Мандра”Железница” създава от чисто краве мляко и българска закваска, незамърсен, растителни мазнини и нездравословни добавки сирене и кисело мляко напълно подобаващи за развиването и здравето на децата. Едни от най-натуралните и качествени артикули на българският пазар. www.jeleznicamilk.com

Мандрата се намира в полите на “Витоша”. Перфектното комбиниране на природа и чистотата на атмосферата.

Мандрата не разчита единствено на естествените дадености.

Ежедневно работи и усъвършенства технологията на произвеждане.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР