Те определено не са най-добрият партньор, който една дама заслужава

...
Те определено не са най-добрият партньор, който една дама заслужава
Коментари Харесай

Да Не Попадаш На Тях! Мъжете От Тези Зодии Ще Превърнат Живота Ти В Кошмар!

Те несъмнено не са най-хубавият сътрудник, който една дама заслужава и доста елементарно ще се трансфорат в най-страшния й среднощен призрачен сън. Затова, в случай че сте влюбени в някой от тях, е добре бързо да се замислите над своя избор и да извършите различен, до момента в който не е прекомерно късно! Все отново, всекидневието ни е задоволително натоварено и сигурно нито една жена не се нуждае от нечии непознати драми, които биха опънали нервите й още повече, написа Блиц.

Днес ще ви разкажем по какъв начин да разпознаете по-лесно господата, които принадлежат към тази категория и какво негативно влияние могат да окажат върху живота ви.

Рак

Раците живеят с страстите си. Те постоянно са претрупани със ужасно доста усеща и не знаят по какъв начин да се оправят с тях. Луната въздейства извънредно доста на мъжете от този зодиакален знак, а другите етапи от лунния цикъл стават причина за прочувствените им разстройства.

Аларма: Тези зодии са цялостни психопати, ще съсипят живота ви!

Определено ще ви провърви, в случай че някой Рак ви обича без значение от всичко, което се случва. Само тогава можете да сте сигурни, че в никакъв случай няма да ви остави. Ако обаче не е убеден в възприятията, които изпитва към вас, най-добре е да се замислите дали да не сложите завършек на връзката си. Не забравяйте, че не сте персонален психолог на колегата си, който би трябвало да взема решение прочувствените му проблеми, които се появяват понякога. Ако не желаете да влизате в сходни трагични филми, по-добре стойте надалеч от мъжете от тази зодия!

Козирог

Тяхната планета настойник е Сатурн. Мъжете от тази зодия са заети с непрестанните си опити да наложат ограничавания на живота си. Ако обичате някой представител на този зодиакален знак, той ще тества вашето самообладание толкоз дълго, че просто най-после няма да можете да го издържите. Ако по-късно го напуснете, той ще стартира да страда.

Как зодията ви пречи да откриете любовта

Мъжете Козирог постоянно отиват в крайности, а кой се нуждае от цялата тази болежка, когато имаме толкоз доста лични проблеми?

Телец

Покровителката на Телците е Венера, планетата на любовта. Това обаче не би трябвало да ви заблуждава. Представителите на този зодиакален знак са ужасно упорити и елементарно могат да изсмучат цялата ви сила.

Зодиите, които най-често избират неправилния път в живота

Мъжете от зодия Телец са необикновено прагматични и нямат визия по какъв начин да се оправят със личните си страсти. Те могат да бъдат сантиментални, само че за задачата би трябвало да имат положително въодушевление. Когато не са на кеф, могат да ви накарат да се почувствате като най-лошия човек на земята. На Телеца му е доста по-лесно да ви обиди, в сравнение с да изрази любовта си.

Защо би трябвало да страдате, че приятелят ви Телец даже не желае да се държи добре с вас? Вие заслужавате нещо доста по-добро!
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР