Те очакват отговор на предстоящата сесия на Общинския съветКметът на

...
Те очакват отговор на предстоящата сесия на Общинския съветКметът на
Коментари Харесай

Жители на Мартен предложиха промени на движението на тирове при Дунав мост

Те чакат отговор на идната сесия на Общинския съвет

Кметът на Мартен Димо Тонев внесе писмо до ръководителя на Общински съвет-Русе, кмета на Община Русе и ръководителите на всички групи в Общинския съвет за смяна на придвижване на тежкотоварни коли сред град Мартен и кръговото кръстовище на "Дунав мост ".

Предложението е колоната от тирове да бъде преместена на трилентовия път от кръговото на Дунав мост по посока паркинга на ферибота на бул. “Тутракан “, като по този начин и паркингът ще може да се употребява за престой на тежкотоварните коли. По този метод с стартирането на ферибота ще се даде опция чакащите да избират дали да го употребяват или да продължат през Дунав мост, осведоми.

По първични планове целият поток от тежкотоварни коли от дребното кръгово на Свободна зона до зона „ Тегра “ и назад ще се побере от кръговото кръстовище на Дунав мост до кръговото на Пристанищния комплекс и паркинга. Също по този начин може да се построи единна осведомителна система, която след това да бъде обединена с общинския буферен паркинг и да се употребява за реда за прекосяване през граничния пункт.

Писмото е подкрепено с подписка от жителите на Мартен, които чакат отговор на идната сесия на Общинския съвет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР