Те обаче ще отворят чак през есента, пише ‘България днес“.

...
Те обаче ще отворят чак през есента, пише ‘България днес“.
Коментари Харесай

Никола От „Хелс Китчън“ Изнемогва Без Работа! Напуска Спешно България!

Те обаче ще отворят чак през есента, написа ‘България през днешния ден “. Засега Никола няма непрекъсната работа. Той взима смени на сътрудници, които са в болнични или са в отпуска от заведенията за хранене, в които работят.

Никола обмислял, в случай че в близко време не си откри непрекъсната работа, да емигрира още веднъж в чужбина. Преди да стане готвач той е бил в чужбина и е работил в автомивка.

„ В един миг се замислих какво прави положителните готвачи толкоз положителни и започнах да чета биографии и персонални истории на такива. И разбрах, че с цел да бъдеш от най-хубавите, би трябвало да се учиш от най-хубавите “, показа след края на „ Хелс Китчън “ Никола.

„ Около три месеца ми лиши да си направя СВ-то както би трябвало. Там стандартите са други. Но в един миг започнаха да ми се обаждат от заведения за хранене и започнах работа. Пуснах си СВ-то във всички заведения за хранене на Гордън Рамзи и чак след третия месец ми се обадиха от три от тях “, показа още Никола за компликациите, които е срещнал в чужбина преди „ Хелс Китчън “.

Семейство

Той обаче се връща тук, тъй като желае да има семейство. А в чужбина, в случай че работиш като готвач, това е невероятно. „ Там се работи ужасно доста – пет дни в седмицата по 18 часа. Хората, които са готвачи в такива заведения за хранене, нямат нито другари, нито семейство. Общо взето си зарязват всичко само поради кухнята. Много готвачи в такива заведения за хранене на 27-30 години към този момент се отхвърлят от такава специалност, тъй като желаят да имат и нещо друго в живота си. Разбрах, че не съм подготвен да се отдам дотам на готвенето и се върнах в България “, сподели Никола за живота в чужбина в „ Събуди се “.

Сега обаче той е подготвен още веднъж да се върне там, в случай че скоро не си откри непрекъсната работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР