Те обаче не очакват това да се превърне в грандиозно

...
Те обаче не очакват това да се превърне в грандиозно
Коментари Харесай

Жени Марчева вдига сватба отново

Те обаче не чакат това да се трансформира в грандиозно събитие, а по-скоро да бъде в стеснен кръг и без непотребни фанфари. Преди няколко месеца някогашната водеща на съботно- неделния утринен блок на bTV изненадващо се появи в ефир с годежен пръстен, който не можа да скрие и по този начин стана ясно, че към нея има нова обич, написа „ Галерия “.

Освен това безусловно разцъфналата Жени разгласява в обществените мрежи фотография с огромно бяло сърце и сантиментален текст на него, а в изложение към фрагмента тя написа " Кой ли? ", което подсказва какво ѝ се случва.
Реклама
За новата си случка 49-годишната тв водеща обаче не желае да споделя нищо, а за нея знаят единствено най-близките й другари. Тя крие името и специалността на новия си любим, което пък кара любопитни нейни сътрудници да шушукат, че става дума за прочут човек, и то свързва с политиката.

Наистина за всички към нея раздялата с мъжа й - предприемача Мартин, е огромен потрес, тъй като предстоеше да честват 20-годишен празник. За това каква е повода, мнозина заподозряха невярност или липса на задоволително време за фамилията от страна на амбициозната Марчева, която се е отдала на специалността си напълно.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР