Те нямаха време да се порадват на добрата вест. Броени

...
Те нямаха време да се порадват на добрата вест. Броени
Коментари Харесай

Дни, след като отърва затвора: Жесток удар се стовари върху Жени Калканджиева и Тачо!

Те нямаха време да се порадват на положителната новина. Броени дни, откакто стана ясно, че мъжът на Жени Калканджиева няма да го играе пандизчия, а съдът понижи присъдата му от ефикасен затвор на условна присъда, над главите на Жени и Тачо се стовари нечовечен удар.

И той пристигна тъкмо от предстоящото място - от пострадалия и жертва на побой Георги Василев, който съобщи обществено, че няма да спре и няма да се откаже. Битият от Тачо комшия е безапелационен, че дружно с юрист Димитър Марковски завеждат частно дело против Стефан Манов и ще се борят до дъно, до момента в който Тачо не си получи заслуженото.

Василев съобщи, че щом съдът е оправдал побойника и не му е въздал правдивост, то Жени и Тачо ще се простят с пари. Пари, които Василев щял да подари или на остарели хора в домове, или на деца в домове. " Ще оказа помощ, не желая пари за себе си. Искам да покажа, че закони у нас има освен на хартия и желая нарушителите да знаят, че няма да им се размине ", споделя ищецът.

Той показа, че преди дни Тачо е качил обява, от която проличава, че пирува и чества отърваването от пандиза на яхта. Малко по-късно обаче тази обява била изтрита, тъй като можела да провокира хорското неодобрение.

" Празнува индивидът. Какво чества - това, че си мисли, че е популярен и че може да се разминава с всичко безнаказано ли?! Няма да стане тая ", дава обещание Георги Василев.

Източник: Галерия

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР