Те не само рисуват заедно на едно платно, но го

...
Те не само рисуват заедно на едно платно, но го
Коментари Харесай

Риалити звездите Елена и Стефания от Tornado Тwins представят изложба в Бургас

Те освен рисуват дружно на едно платно, само че го вършат и по едно и също време – едната с лявата ръка, другата – с дясната, под звуците на латино ритмите

Популярните близначки Елена и Стефания, които феновете познават от знакови излъчвания в българския ефир, ще подредят цветна галерия в Бургас. Двете близначки са почитатели на латино музиката и са известни като Tornado Twins.

Първата експозиция на колоритните художнички в морския град ще се открие на следващия ден, 15 ноември /вторник/ от 18.00 часа в Арт център „ Богориди “.

Елена и Стефания са еднояйчни близначки от София, приключили Националната художествена академия. Още от доста ранна детска възраст изявяват влечението си към изобразителното изкуство. Това не е нищо ново за семейство, в чийто жанр има към този момент утвърдил се, изтъкнат за времето си, ваятел и художник – техният дядо. Двете заедно се занимават и с други типове изкуства – пеене и танци. Дълги години покоряват международните подиуми с латино танци. Имат и своя авторска ария в жанр бачата. Любовта им към латино музиката е на границата с фанатизма. Именно под звуците на латино ритмите Елена и Стефания рисуват всичките си картини. Може би това е и една от аргументите от творчеството им да струи такова цветно въодушевление и наслада. В картините си обичат да показват разнообразни животни, растения и чудновати хора. Тъй като са приключили междинното си обучение със компетентност „ Парково строителство ” и имат афинитет към всички растителни типове, напълно естествено върху платната им се откриват най-разнообразни цветя, шубраци и дървета, показани извънредно детайлно.

Артистичният им псевдоним Tornado Twins е малко, само че извънредно тъкмо изложение на тяхната същина. Инициалите, с които подписват всичките си картини ТТ, е редуциране на артистичното им име, сборно название на двете художнички, обединили гения, вдъхновението и концепциите си върху една картина.

Всяка тяхна творба ни заразява с безконечен позитивизъм и ни дава вяра, че има светлина в тунела. Чак когато осъзнаем несъзнателно появилата се усмивка на лицето си,си даваме сметка, че посредством тези създатели изкуството е стигнало до нас и е изпълнило главната си цел – да направи живота ни по-красив и добър.

Изложбата на известните близначки ще гостува на ул. „ Богориди “ №48 до 29 -ти  ноември. Входът е свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР