Те не са 18, това са някакви контролирани информации, за

...
Те не са 18, това са някакви контролирани информации, за
Коментари Харесай

Николай Бареков: Само преди дни нямаше да има никакви мигранти, оказа се, че идват по няколко самолета на ден

Те не са 18, това са някакви следени информации, с цел да успокоят обществото. Само преди няколко дни нямаше да има никакви бежанци, никакви мигранти, нямаше покупко-продажби, нямаше контракти, никой нямаше да идва. В един миг се оказаха, че идват по няколко самолета дневно. Това сподели журналистът и някогашен евродепутат Николай Бареков пред кореспондент на " Фокус " .

" Имаме като информация, че " Военна рампа " ще бъде затворена за три дни за всевъзможни други бежанци и мигранти, което значи, че тук три дни подред (от 13 до 16 февруари) ще слизат мигранти от самолетите. Имаме информация и то от неслучайно място, страната, че ще бъдат два самолетите. Другият идва в 13 часа през Загреб, евентуално ще има оставени или взети хора и от там ", сподели още той.

По думите му това са хора с престъпен профил. " Мигрантите, които са си намерили работа в Западна Европа, образованите мигранти, без значение дали са от Сирия, Афганистан или Африка, са се интегрирали и са си намерили работа. Това са нарушители тук, престъпни детайли, от които желаят да се отърват Западна Европа ", уточни Бареков.

Повече във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР