Те не пускат зрителя дори за минута, а го принуждават

...
Те не пускат зрителя дори за минута, а го принуждават
Коментари Харесай

Психологически трилъри, от които ще ви настръхнат космите на ръцете

 Психологически трилъри, от които ще ви настръхнат космите на ръцете

Те не пускат фена даже за минута, а го принуждават да седи на дивана опулен от смут.

„ Играта “ (1997)

„ Откриването на задачата на играта е задачата на играта. “

Сюжетът е построен към банкера Никълъс Ван Ортън. Той има всичко. Уморен е от живота си и нищо не го радва. В навечерието на рождения си ден той си спомня за татко си, който се е самоубил на 48 години, тъй като Никола навършва същата възраст. Няма деца, жена му отишла при друг… Тогава неговият брат дава на Николъс документ за една специфична игра, която ще промени живота му вечно.

„ Не казвай довиждане “ (Gone Girl) (2014)

„ Важното е да сме дружно. Всичко друго е звук зад сцената “.

Те се приготвят за петата годишнина от сватбата си и бракът им напълно не е сбъдната фантазия. Изведнъж дамата изчезва от вкъщи, има скрити следи на битка, само че никой не знае къде е и по какъв начин е изчезнала. В хода на следствието се открива толкоз доста, че в този момент не се знае коя е жертвата – изчезналата брачна половинка или съпругът…

„ Невидимият посетител “ (2016)


„ Мой дълг е да спася кожата ви, душата ви към този момент не може да бъде избавена! “

Успешният и млад бизнесмен, Адриан е упрекнат в ликвидиране и търси помощ от най -добрия юрист в страната Вирджиния Гудман. Бъдещият му живот зависи от нея. В нощта преди процеса тя идва при обвинения, с цел да построи бъдещата отбрана. Вирджиния упорства обвиненият да й опише безусловно всичко…

„ Опасна непорочност “ (2005)


„ Няма персонални неща, когато пусне дете в своя дом “

Филмът не е толкоз заплашителен, колкото ви кара да мислите. Всичко стартира с чат сред двама младежи. Невинен флирт и, ето, те се срещат в кафене – 32-годишен мъж и 14-годишно момиче. Те си разменят остри разговори, момичето е много мъдро за годините си, а мъжът е непоносим принудител на деца. Но дали всичко е такова, каквото в действителност наподобява, и какви са задачите, преследвани от всеки от тях..? Минималистичен трилър, след който ще има над какво да се замислите.

„ Мълчанието на агнетата “ (1990)

„ Ти за мен, аз за теб, Клариса “

Филм, трансформирал се в мигновена класика. ФБР, представлявано от младата агентка Клариса Старлинг, проверява поредност от ужасни убийства на млади дами. Попаднала в задънена улица, тя се обръща за помощ към килъра -канибал Ханибал Лектър, който лежи в пандиза. В подмяна на своята помощ, д -р Лектър принуждава Клариса да показа детските си мемоари и я вкарва в насилствени психически игри.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР