Те натоварват поне две групи мускули и така за по-кратко

...
Те натоварват поне две групи мускули и така за по-кратко
Коментари Харесай

2 в 1 упражнения за заети жени

Те натоварват най-малко две групи мускули и по този начин за по-кратко време ще можете да поработите за цялото тяло


По принцип те са по-трудни, най-много като съгласуваност. Не се отхвърляйте, в случай че нямате задоволително опит. Правете най-малко по 3-4 повторения от всяко и последователно ще свикнете.

1. Легнете на дясната си страна и се изправете на лакът и на страничната
част на дясното стъпало. Стегнете корпуса, цялото тяло би трябвало да е в една линия. Поставете лявата ръка на тила и задръжте по този начин. Ако без проблем съумеете да издържите в това състояние до 10 сек., започнете да сгъвате левия крайник и да се пробвате да докоснете коляното с лакът. Тазът не би трябвало да се отпуска към пода, придвижването е единствено в талията. Повторете по 8-12 пъти във всяка посока.

2. Обърнете се по тил, поставете ръце на тила и сгънете крайници в коленете. Кръстосайте глезени. Повдигнете главата и горната част на гърба, без да дърпате с глава. Лактите остават ориентирани настрана. Едновременно с това повдигнете таза. Повторете 15-20 пъти.

3. Обърнете се по стомах и се повдигнете на лакти и на пръстите на краката. Стегнете корема, корпусът би трябвало да е в една линия с краката. От това състояние повдигнете десния крайник оптимално нагоре и по-късно постепенно го върнете назад. Повторете по 15-20 пъти с всеки крайник. Може да повишите натоварването, като разтягате ластична лента при повдигането на крайници.

4. Седнете и хванете здравна топка с двете ръце. Сгънете крайници в коленете и ги отделете от пода. Отпуснете гърба обратно и задръжте в това състояние 4-5 сек. След това се усучете от талията вдясно и задръжте още 4-5 сек. След това изпълнете същото вляво. Върнете се в изходно състояние, починете за малко и повторете още 3-4 пъти.

5. Легнете по тил с опънати крайници. Ръцете са отпуснати около тялото. Отделете двата крайници от пода и започнете поредно да вдигате ту единия, ту другия. Не отделяйте кръста от пода, с цел да не го травмирате. Продължете по този начин 15-20 сек., починете и повторете упражнението.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР