Те могат да развалят всичко с недоволството си, да отговорят

...
Те могат да развалят всичко с недоволството си, да отговорят
Коментари Харесай

Тези 3 зодии съсипват живота на другите

Те могат да скапват всичко с недоволството си, да отговорят на положителните ви вести с циврене или да ви подценен. Такива хора нормално са от една и съща зодия и е най-добре да стоите надалеч от тях, в случай че е допустимо. Ето кои са те:

Телец

Представителите на тази зодия слагат личния си комфорт над потребностите на другите. Ако сте другари с Телец, бъдете сигурни, че не можете да разчитате на него. Той няма да се преценява с вас в никакъв случай. Освен това е по-добре да не пресичате пътя на Телеца. Ако нещо му попречи да реализира това, което желае, той неотложно отстранява трудността. И по-късно ще направи по този начин, че този човек в никакъв случай да не се изправи на пътя му.

Близнаци

Близнаците са известни със своята непредсказу̀емост, по тази причина постоянно скапват проектите и настроението на близките. Ако сте се договорили за нещо с Близнаци, не можете да сте сигурни, че след няколко часа няма да трансформират решението си. Те непрекъснато трансформират проектите си, принуждавайки другите да вършат същото. Ако измежду вашите близки другари има представител на тази зодия, тогава бъдете подготвени за това, че в един миг той просто може ще изчезне от живота ви. Това обаче не значи, че не може да се върне също толкоз ненадейно.

Овен

Овните са същински егоисти, които рядко се преценяват с непознатото мнение. Със своята емоционалност те могат да разрушат връзката с човек единствено за няколко секунди и това може да бъде в действителност огромен проблем, защото те не мислят за следствията. Овните са нестабилни. Днес те може да проявят интерес към вас, само че на следващия ден няма да се появят в живота ви. Те работят извънредно разрушително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР