Те могат да разбият сърцето ви и да ви съсипят!

...
Те могат да разбият сърцето ви и да ви съсипят!
Коментари Харесай

Без да се замислят, мъжете от тези ЗОДИИ ще разбият сърцето ви

Те могат да разбият сърцето ви и да ви съсипят! Вижте кои са те!
Стрелец
Този вид мъже се нуждаят от мъдра и тактична жена до тях доста повече от представители на другите знаци. Работата е там, че би трябвало да сте готови за обстоятелството, че представителят на зодия Стрелец ще забележи всички ваши дефекти, недостатъци и недостатъци.

Стрелецът има голям интерес към всичко в света и желае да взе участие във всичко, което се случва към него - постоянно в ущърб на фамилията и дома му.

Да живееш с този човек не е толкоз мъчно, само че заради неналичието на постоянни усеща и неспокойствие към неща, които лимитират свободата му, избраникът ще би трябвало непрекъснато да уголемява хоризонтите си, с цел да не се поддава на него. В противоположен случай Стрелецът може да си тръгне без даже да се замисли какво ще аргументи на околните си.
Рак
Мъжете от зодия Рак могат да бъдат разграничени на две групи - тези, които обичат дома си, само че в това време са раздразнителни, скучни и сериозни, и мъжете, които всъщност са пасивни, мързеливи и безразлични. Последните нормално се женят, с цел да станат притежател на облаги, завещание или статус в обществото, т.е. желаят да получат избрани житейски придобивки.

Дори в случай че Рак обича жена си и децата си, той в никакъв случай няма да почувства цялостно задоволство от положението на нещата в фамилията, постоянно ще откри нещо, което ще се трансформира в цел за неговите рецензии или отчаяние.

По предписание Раците остават правилни на своята половинка единствено в случай че всичките им потребности са задоволени вкъщи.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР