Те могат да бъдат безсърдечни и да не показват емоции.

...
Те могат да бъдат безсърдечни и да не показват емоции.
Коментари Харесай

Астролозите считат, че това е най-надеждният партньор в зодиака

 9c06c1137a78aabe38a2e8e0654cf863 Те могат да бъдат безсърдечни и да не демонстрират страсти. Те могат да бъдат упорити до  невъзможност  и плашещо темпераментни. Често отхвърлят да признаят, че бъркат и не признават, даже в случай че осъзнават това.

Те могат да бъдат нападателни и внезапни. Те мислят, че е належащо да основат от себе си желязна, а в действителност имат   златно сърце. Те могат да се стесняват и да  държат всичко у себе си, само че   могат и да приказват с всички за всичко.  Те са интелигентни. Те са рядка порода. Те са дамите Водолеи.

И тези дами са едни от най-хубавите сътрудници в връзките. Защо? Ето 8 аргументи:

1. Те ​​са изцяло самостоятелни

На тях им е добре уединено със себе си. Те даже харесват това. Но в случай че дамата Водолей ви разреши да влезете в нейния свят, значи  във вас има нещо необикновено.

2. Те са безпристрастни и справедливи

Те могат да мислят отвън рамките. Те виждат обстановката от всички ъгли. Съчетано с дълбочината на мислене, това прави Водолей огромен експерт по взимане на решения.

3. Те са упорити

Това не е най-хубавото качество, несъмнено. Как може упоритостта да е причина за добра връзка? Напротив, упоритостта постоянно води до разногласия, несъгласия, кавги и обиди. И това е по този начин. Но това има и собствен плюс – Водолей има свои лични ясни убеждения, от които не отстъпва и които ще пази до края. А това е доста добре.

4. Те от време на време би трябвало да остават сами със себе си

Те се нуждаят от време, с цел да са сами със себе си. За успокоение. Ако дадете на вашата Водолейка опция да остане сама – най-малко за един час, даже за седмица, тя ще го оцени и ще ви бъде доста признателна. Но след това ще е  още по-хубаво да сте дружно след късата разлъка.

5. С тях постоянно е  забавно

Те обичат да шокират хората с цел да е  животът забавен. А и изненадите на никой не са навредили. Креативността  и

необятният небосвод на  Водолей в никакъв случай няма да ви отегчи.

6. Те са предани

Те ще бъдат предани на вас и единствено на вас, без значение какво се случва. Те постоянно ще бъдат до вас с цел да ви поддържат.

7. Те непрекъснато търсят мъдрост

Повечето диалози на Водолей с другите се свеждат до въпросите, които са им нужни, с цел да попълнят техните постоянно гладни за знания  мозъци. През целия си живот те търсят мъдрост и познание – даже и в една връзка. Когато се срещате с Водолей, би трябвало да мислите доста по-широко, в сравнение с сте привикнали.

8. Те непрестанно мислят за бъдещето

Те непрекъснато мислят какво ще бъде бъдещето им, с кого ще бъдат  и какви завършения им предстоят. Предишните им взаимоотношения може да са били несполучливи, само че Водолей ще извлече цялата мъдрост от тях и ще ги внесе в новата връзка, с цел да я направи  по-добра. Те възприемат връзките доста по-сериозно, в сравнение с си мислите, и непрестанно мислят за взаимното ви бъдеще.

Жените Водолей имат и недостатъци, които постоянно крият зад мощните си  характерности. Но си коства да помните, че никой няма да ви обича по-силно, по-предано и по-страстно от дамата Водолей. С нито един знак на зодиака от женски пол няма да ви бъде толкоз занимателно и забавно.

Още по тематиката:

С пари може да се купи благополучие, в случай че се харчат вярно – или за изгодата от смъртните грехове

 

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и оказва помощ да построяваме любовните връзки. Проучванията демонстрират, че хората, които постоянно си мислят за секс, по-добре вземат решение аналитични задания. Похотта ни кара…

Цялата публикация

Ето по какъв начин може да откри любовта на живота си през 2018 година (в няколко думи) всеки знак на Зодиака

 

Овен (21 март – 19 април) Не  бягайте от отговорностите си. Телец (20 април – 21 май) Не се опитвайте да контролирате любовта. Близнаци (22 май – 21 юни) Не…

Цялата публикация

Габриел Гарсия Маркес: Не си губете времето с човек, който не желае да го прекарва с вас

 

Когато Габриел Гарсия Маркес стартира да написа паметния си разказ “Сто години самотност ”, той трябвало да се откаже от работата си, да заложи колата си и да затъне в огромни…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР