Те ме лишиха от цялото наследство на баща ми абсолютно

...
Те ме лишиха от цялото наследство на баща ми абсолютно
Коментари Харесай

Тя трябваше да присвои наследството на великия си баща, но и го отнеха за втори път

„ Те ме лишиха от цялото завещание на татко ми безусловно незаслужено ", сподели Муки

Бащиното завещание на Мария Грубешлиева-Муки е било отнето за повторно от нея. Още преди години дъщерята на огромната комедийна актриса Стоянка Мутафова се оплака, че брат ѝ Божил е присвоил и нейния къс от имането на татко им Леонид Грубешлиев. Сега обаче брачната половинка на Божил го докарала съвсем до просешка сопа. Муки от дълго време е изгубила вяра, че ще си върне парцелите, само че била непреклонна, че след измяната не желае да контактува с брат си при никакви условия, написа Ретро.

„ Те ме лишиха от цялото завещание на татко ми безусловно незаслужено. Аз съм дала прошка вътрешно, само че Стоянка не можеше да го направи. Затова в нейна памет няма да се пречупя. Брат ми живее в Ню Йорк и той няма деца, тъй че родът ни приключва с нас. Той беше женен, само че не стана татко, а отгледа детето на брачната половинка си, само че те се разделиха. Доколкото знам, е претърпял много тежък бракоразвод и жена му доста неприятно го е изиграла и му е взела множеството парцели по същия метод, както той постъпи с мен “, разкрива щерката на Мутафова.

Конфликтът сред нея и единствения ѝ жив родственик зародил преди тъкмо 10 години поради наследството, което татко им им оставил след гибелта си. Тъй като последните си години на тази земя Леонид Грубешлиев изкарал в Америка дружно със сина си, Божил взел цялото имане, възлизащо на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и в парцели. Името на Муки, въпреки тя също да била пълновръстен правоприемник, не участвало в наследството на татко ѝ и по този начин тя останала без пукнат лев от него след кончината му. Грубешлиева се надявала брат ѝ на благосклонност да ѝ предложи да си поделят наследеното, само че това не се случило. През годините тя нееднократно осъществявала връзка с родственика си, който живее в Америка, само че до съглашение по отношение на парите на раздора по този начин и не се стигнало. Тя обаче не се наела да си търси правата по правосъден път, тъй като наследството било уредено съгласно американските закони.

За последно Муки се чула с брат си около кончината на Стоянка Мутафова, когато той я потърсил, с цел да ѝ изкаже съболезнования. Дори тежкият за нея миг не я пречупил да му елементарни и да загърбят търканията от предишното. Грубешлиева продължава да населява наследствения апартамент от майка ѝ, намиращ се в елитна кооперация в столичния квартал „ Лозенец “. 72-годишната Муки живее добре и без ограничения с помощта на спестяванията на починалата актриса, облагите от книгата, която написа за нея, и наема от различен апартамент, който преди време Мутафова закупила за инвестиция и завещала на дъщеря си, която е единствена нейна наследница. Пенсията на Мария продължава да бъде обществена поради неналичието на задоволително трудов стаж.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР