Те лъжеха и обвиняваха, ползваха огромната си медийна мощ и

...
Те лъжеха и обвиняваха, ползваха огромната си медийна мощ и
Коментари Харесай

Борисов: ПП приложи ефекта на горещата жаба - сложиха народа в тенджера и го свариха

Те лъжеха и упрекваха, употребиха голямата си медийна мощност и успяваха на наложат на обществото тематики, които въобще не са по този начин. Помните, Асен Василев ви заплаши с пет години затвор, упрекнаха младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цената на горивата, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежката организация на партията, представен от БГНЕС.



Ние имаме памет, медиите имат записи. Всеки, който желае да ме опровергае, да го направи.

Ние с Делян Добрев, Теменужка Петкова и Георг Георгиев си поиграхме да извадим разликите в цените на бензина, нафтата, всеобщите горива, което се използва, освен по месеци, а по дни. Искаме да ви срещнем какво е извоювано от джоба на българите, всеки ден какво е вадено, тъкмо резултатът на горещата жаба. Това те направиха с българския народ – сложиха го в една тенджера и го свариха, уточни Борисов.

Коментирайки идния трети мандат за сформиране на кабинет, Борисов сподели, че методът с медиатори не е сериозен. Партиите избират управления, ръководители, които носят отговорността. Не е редно през медиатори да тичат, да договарят. Големите компромисни значими решения се вземат на лидерско равнище, добави той.

Борисов поздрави Нинова, която по-рано през днешния ден сподели, че избира да предложения водачите на партиите на диалог.

„ Съгласен съм и с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, предложения ни и кажи при какви условия, всичко, което приказваш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности, акцентира Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР