Те крадат вашата жизнена енергия Има хора, които буквално изсмукват

...
Те крадат вашата жизнена енергия Има хора, които буквално изсмукват
Коментари Харесай

Избягвайте хората, които използват тези 3 начина за общуване

 Те крадат вашата витална сила

Има хора, които безусловно изсмукват силата на другите…

Наричат ​​ги още енергийни вампири. Но за какво е по този начин? Понякога хората могат даже неумишлено да крадат сила, употребявайки избрани изречения. И в този момент ще разберете кои са те.

Думи, които разясняват външния тип

Това включва изречения като „ Глух ли си “, „ Сляп ли си “ или „ Криви ли са ти ръцете? “ Всички тези изречения са индиректно свързани с външния тип и разясняват, че човек не може да направи нищо.

Авторът на тези изречения слага получатела под себе си. Ако в живота ви има хора, които непрекъснато употребяват тези изречения или сходни, тогава бягайте от тях като от огън.

Тези думи унищожават индивида. Ако непрекъснато слушате такива неща, даже и най-увереният в себе си човек ще стартира да се съмнява в това, което прави. А за някои даже една забележка може да бъде съдбовна.

Безкрайни псувни

Всичко би трябвало да е умерено. Например, има хора, които не могат да си показват живота без псувни. За такива хора всяка втора дума е хула или ругатня.

И даже е физически невероятно да се поддържа връзка с такива хора, тъй като просто не разбирате какво приказват. Освен това могат да употребяват нецензурни изрази, както в първия случай, с цел да се унижат човек.

Вслушайте се за какво избрани хора в живота ви псуват и по какъв начин го вършат. Използват ли това като средство за изложение на несъразмерни страсти? Което по принцип е обикновено.

Защото, когато удариш дребния си пръст в дивана, тогава в главата ти идват по-скоро нецивилизовани думи, в сравнение с витиевати изрази.

Но в случай че човек непрекъснато наскърбява другите, приказва единствено нецензурни думи, тогава това е мотив за размисъл.

Думи на обезценяване

Но най-популярни са думите на обезценяване. И те са най-опасните. И те са най-опасни, тъй като се приспособяват към изцяло естествена тирада.

Често думите на обезценяване могат да отхвърлят проблемите на други хора. Например, един другар споделя на различен, че не се оправя добре на работата. И в подмяна другият стартира да разказва какъв брой е зле той.

И, наподобява, не споделя, че проблемите на неговия другар не значат нищо, само че всичко може да се наблюдава от това по какъв начин структурира изреченията си, с каква интонация ги произнася.

Всичко може да демонстрира, че вторият другар счита, че казусът на първия спрямо него е дреболия.

Но всеки проблем си е проблем, колкото и дребен да е той. Ако непрекъснато търсим кой е по-лош от нас, то това може да продължи безпределно.

Важно е да не търсим тези, които са по-лоши, а да се научим да се оправяме с техните проблеми. И когато други хора обезценяват вашите проблеми или старания, няма да имате задоволително сила, с цел да преодолеете и постигнете повече.

Например, едно момиче е получило петица учебно заведение. Изглежда добра оценка, само че то се прибира и майката му споделя: „ Защо не донесе 6?

Такова момиче няма да има мотивацията да учи добре, ще има мотивацията да изкара оценка, тъй че майка й да я похвали. И това безусловно не е резултатът, който в действителност е нужен, с цел да успее човек в живота.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР