Те казват - ГЕРБ трябва да бъде заличена, както заличиха

...
Те казват - ГЕРБ трябва да бъде заличена, както заличиха
Коментари Харесай

Борисов: БСП не могат да се променят, искат да са вечни като БКП

Те споделят - ГЕРБ би трябвало да бъде заличена, както заличиха Съюз на демократичните сили, с цел да остане безконечната Българска социалистическа партия, Българска комунистическа партия със същите хора. Те толкоз са си повярвали, че са се трансформирали и са разнообразни. Те не могат да се трансформират, тъй като по дейностите им проличава, че не са се трансформирали. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на доклада за гражданския разговор „ Европа в нашия дом “, съобщи „ Фокус “.
„ Ние в ГЕРБ нито имаме съдии, нито прокурори. Ние сме партия на 10 години “, разяснява той. „ Когато единствено ГЕРБ е атакувана, някак си е добре. Ние сме наложили този стандарт - отговорните подават оставка и излизат. А те споделят „ Не, ние ще си работим, за нас не става въпрос “, съобщи Борисов. „ Разчитат на късата памет. Гледах ги с цялата Тройна коалиция и кабинета „ Орешарски “ събрани на едно място в прелестен Южен парк “, уточни водачът на ГЕРБ. „ За битка с корупцията приказват тези, които когато управляваха, не излизахме от прокуратурата и следствието - поръчкови, поръчкови, поръчкови, поръчкови, поръчкови каузи “, акцентира той.
„ Тогава казахме, че имаме вяра на прокуратурата и на институциите. „ Щом това ни се поставя, дано да питат “, по този начин отговаряхме “, посочи Бойко Борисов. „ Източили парите, в този момент викат, че е политическа вендета - към кое? Към заменките, които бяха направени по време на Тройната коалиция ли? Кои ги преследва тях? Не си припомням “, съобщи той. „ Последният месец всеки, който по един или различен метод беше уязвен, си е подал оставка. Те техните оставки не ги поставят на масата. Щели да чакат инспекция на институциите “, сподели още Борисов.
Много ме заболя от това, което ни се случи в предишните дни. Като ги чувам, това ме пъклен ме окуражи. Българска социалистическа партия не могат да прикриват злобата си. „ Някой си беше разрешил да ме разяснява за „ пълзящата тирания “, че било бисер. Иронизирах Иво Христов поради „ пълзяща автокрация “, изясни той. „ Ако има автокрация по какъв начин ще се съберете в Южен парк, по какъв начин всички тези кавги ще са заран от 7.00 до 19.00 не стопират? Апартаменти, къща, тераса, сауна, баня - от заран до вечер “, попита Борисов. „ Ако няма независимост на медиите, по какъв начин това ще се случва? Всички кавги излязоха по толкоз очевиден метод - демокрацията си работи, каква автокрация “, разяснява водачът на ГЕРБ. „ Толкова пъти не желая да ги разясня поради стабилността и уважението сред институциите, само че когато висшият главнокомандващ приканва генералитета да не стои покорно да слуша и да гледа - към какво ги провокира, не е ли към тирания? Ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Тогава си замълчахме “, сподели още той.
За другата година сме възнамерявали 360 млн. за нарастване на учителските заплати. Вече всички деца имат шкафчета в учебни заведения. Ние сме единствените в Европа, които имаме wi-fi във всяко едно учебно заведение “, уточни Борисов. „ Планирали сме 360 млн. лева.за нарастване на учителските заплати “, съобщи Борисов и добави, че с това ще бъде изпълнен уговорката на държавното управление за двойно нарастване на учителските заплати.
„ На Вълчев съм упълномощил да ревизират положението на учебните рейсове и може там да разчита на още 20 млн. лева, и толкоз за интерактивност “, добави министър председателят. По думите му в естествените науки обаче изоставаме. „ Никога не е правено такива паркове и градини, направихме положителни паркове, за има къде да се другар Българска социалистическа партия. Днес виждам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция “, разяснява Бойко Борисов. „ Инвестираме в образованието, тъй като те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - министър председателят тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция “, посочи той. „ Аз излизам и споделям, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора приказват, само че ние нямаме един спрян фонд, една спряна стратегия. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат операция за предизборната си акция “, посочи министър председателят. „ Тези в този момент в Южния парк ни плашат. Ама никак не ни е боязън от тях. Ние бъркаме, което демонстрира, че не сме идеални “, добави още водачът на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР