Те казаха, че са различни характери – най-вече, и не

...
Те казаха, че са различни характери – най-вече, и не
Коментари Харесай

Весела Лечева към Станишев: Трябва да знаеш кога да се откажеш

Те споделиха, че са разнообразни характери – най-много, и не могат да бъдат в една листа. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Весела Лечева за раздора в Столетницата по линията " Елена Йончева – Сергей Станишев ", като посочи, че ставало въпрос и за защитавани политики и позиции, а в предишното Йончева и Станишев може да са мислели по-различно, когато имаха интимна връзка, само че към този момент не.
Понякога хората си мислят, че са незаменими и изпадат в замайване, само че в последна сметка събитията се трансформират, многозначително добави Лечева пред Нова телевизия, като дефинира Станишев като „ съкрушен от предишното с неодобрение и недоверие”. Тя сподели още, че подкрепящите Станишев са или доста персонално предани към него, или даже не са си извадили ръката на открито, да видят каква е температурата.
Същевременно Лечева иронизира някогашния ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков и недоволствата му, че не могъл да приказва на Националния съвет на Българска социалистическа партия в неделя (17 март), като акцентира, че в случай че 4 часа не можеш да вземеш думата, значи нещо с теб не е наред. Тя добави, че е очаквала Станишев самичък да се откаже от присъединяване в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите изобщо, тъй като можел да е потребен единствено като ръководител на Партията на европейските социалисти (ПЕС). Хората го почитат, той е образован човек, само че би трябвало да прецениш по кое време би трябвало да се откажеш, изясни Лечева.
Бившата ни огромна спортистка в спортната пукотевица не пропусна и да каже, че не знаела по какъв начин се случват нещата в ГЕРБ, намеквайки, че нещата там са непрозрачни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР